• Geri dön

  • 816 Görüntülenme

  • 46 Haber

  • 305 İşletme görüntülenme


KİP’te heyecan verici değişim!

Erkek moda markası KİP, yenilenen marka dünyası ve mağaza mimarisi ile “KİP’sin Sen” söylemi üzerinden heyecan verici bir deneyime davet ediyor. Erkeklerin çok yönlü yaşam tarzlarına uygun tasarlanan KİP 2022 İlkbahar-Yaz koleksiyonu hem cool hem enerjik, bazen romantik bazen bromantik erkeklerin her anına keyif, şıklık ve rahatlık katıyor.

Yaşamın dinamizmini modaya taşıyan KİP, modern erkeklerin çok yönlü yaşam tarzına uygun olarak hem koleksiyonlarını hem de marka deneyimini güncelledi. Değişen ve yenilenen dünyasıyla yeni sezona “merhaba” diyen marka, “Kipsin Sen” söylemi ile erkekleri kendini bulmaya davet ederken hem cool hem enerjik, bazen romantik bazen bromantik erkeklerin her anına keyfi, şıklığı, rahatlığı katıyor.

KİP’in yeni tarzını yansıtan 2022 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu’nda, KİP erkeğinin keyifli, sportif, enerjik, dinamik, eğlenceli ruhuyla uyumlu renkler ve tasarımlar bir arada yer alıyor. Popüler kültür dikkate alınarak oluşturulan hayatın içinden temalar; Indigo, Floral, Natural, Relax Suit, Ceremony, Chic gibi kapsül koleksiyonları ile Weekend gibi hobi koleksiyonlarında yer alıyor. Erkeğin stilindeki etki alanını güçlendiren KİP’in yeni sezon dünyasında sportif şıklığı ön plana çıkaran tasarımlar ile floral desenler hakimken mavi, beyaz, indigo, lacivert, vizon, bej, yeşilin yanı sıra turuncu, sarı, kiremit, kırmızı, pembe gibi sıcak renkler göze çarpıyor.

Yeni KİP mağazalarında içindeki Chef’i keşfet!
Yenilenen marka dünyasını ve konseptini mağazalarına da yansıtan KİP, ziyaretçilerin kendisini keşfedeceği bir dünyayla karşılıyor. KİP mağazaları, erkek modasındaki trendler ve KİP erkeğinin ilgi alanlarıyla uyumlu oluşturulan mağaza içi deneyim alanlarıyla yepyeni bir tarzda ziyaretçileriyle buluşuyor. Dışarıdan bakınca iyi hissettiren, pozitif, dinamik, hayatın içindesin mesajını veren vitrinler, ziyaretçilerin hobi ve zevklerine özel mağaza içi alanlar, yeni ve heyecan verici bir alışveriş deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Bu yaz “Chef” konsepti ile uyumlu tasarlanan KİP mağazalarının içindeki özel deneyim alanlarında; mutfakta yemek yapmayı seven KİP erkeklerinin dünyasına uygun farklı mesajlarda mutfak önlükleri, geçmişe dair güzel anılardan yeni mutluluklar doğurmak için yola çıkan sofra malzemeleri markası Kapka’nın mug ve tepsi ürünleri de satışa sunuluyor.

“KİPsin sen” mottosuyla birbiriyle rahatlıkla kombinlenebilen şık, rahat ve güncel tüm parçalar mağazalarda ve www.kip.com.tr‘de keşfedilmeyi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL