• Geri dön

  • 747 Görüntülenme

  • 46 Haber

  • 303 İşletme görüntülenme


Erkeklerin stiline dinamizm katan, şık, rahat ve trend parçalar KİP’in yorumuyla 14 Şubat Sevgililer Günü hediye seçenekleri olarak mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de sizi bekliyor!

KİP, yılın en romantik günü 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediye seçimi için birbirinden şık, rahat ve trend tasarımları mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de kadınlarla buluşturuyor. Kolaylıkla kombinlenebilen, fonksiyonel ve tam da onun keyifli, deneyimlere açık, dinamik tarzıyla uyumlu, hediye alternatifleri arasında öne çıkacak KİP ürünleri, sevdiğiniz kişinin görünümüne ayrı bir hava katacak.

Erkeklerin stiline dinamizm katan triko ve sweatshirtler, gömlek kadar hafif, formuyla çok rahat ve modern overshirtler, modern kesim hırkalar, dış giyimde dikkat çeken puffer yelekler, montlar, esnekliği yüksek pantolonlar KİP’in yorumuyla erkeklerle buluşuyor.

KİP erkeğinin stilini tamamlayacak aksesuar seçenekleri ve bu sezon koleksiyona dahil olan “KİP Black parfüm” de Sevgililer Günü hediye alışverişiniz için mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de sizi bekliyor. kendinlehayatıkombinle

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL