• Geri dön

  • 708 Görüntülenme

  • 46 Haber

  • 303 İşletme görüntülenme


KİP erkeğinin pozitif, dinamik, hayattan keyif alan, eğlenceli tarzıyla uyumlu yeni yıl hediye seçeneklerini KİP mağazalarında ve www.kip.com.tr ‘de keşfedin!

Erkek moda markası KİP, 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile hem yılbaşı gecesi için hem de yeni yıl hediyesi olarak rahatlığıyla da ön plana çıkan şık parçalar sunuyor. KİP erkeğinin pozitif, dinamik, hayattan keyif alan, eğlenceli tarzıyla uyumlu yeni yıl hediye seçeneklerini KİP mağazalarında ve www.kip.com.tr ‘de keşfedebilirsiniz.

Bu yeni yılda; yepyeni ve modern bir yorumla takım elbiseyi her ortamda kullanılabilir hale getiren Relax Suit’i stilinize ya da hediye listenize dahil edebileceğiniz gibi jogger pantolonlardan rengarenk sweatshirtlere, casual gömleklerden modern formlara sahip trikolara, çabasız şıklığın anahtar parçalarından kadife ceket ve gömlekler ile fonksiyonel dış giyim ürünlerine kadar birbiriyle rahatlıkla kombinlenebilen, hayatı kolaylaştıran şık, sportif ve güncel tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Bu sezon koleksiyona dahil olan “KİP Black parfüm” ile KİP erkeğinin stilini tamamlayacak aksesuarlar ise yeni yıl hediye seçimlerini kolaylaştırıyor.

KİP’in yeni yıl hediye seçenekleri mağazalarda ve www.kip.com.tr ‘de satışa sunuluyor. kendinlehayatıkombinle

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL