• Geri dön

  • 392 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 706 İşletme görüntülenme


Sütün tüketiciye ulaşma yolculuğunda 
Danfoss güvencesi
İnovatif ve çevre dostu ürünleri, çözümleri ve sağladığı ekipmanlarla soğutma zincirinin tüm aşamalarında bulunan Danfoss soğutma sistemleri, hassas bir gıda olan sütün besin değerini ve tazeliğini koruyarak son tüketiciye ulaşmasını sağlıyor. 

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, günlük tüketim maddelerinin üretiminden tüketimine kadar olan her süreçte yer alıyor. Özellikle kolay bozulabilen bir gıda olan sütün besin değerini ve tazeliğini koruyarak tüketicilere ulaşmasına özen gösteren Danfoss, “yarının mühendisliği” ile yola çıkarak, sütün yolcuğunun her aşamasında yer alıyor. Danfoss, sütün tüketiciyle buluşma yolcuğunda güvenlikten taviz vermeden tüketilen enerji, işletim ve bakım maliyetlerini azaltarak tasarruf edilmesini sağlıyor.

Süt işlemede Danfoss çözümleri
Sağıldığı andan itibaren Danfoss ürün gurubu ve kalitesiyle korunan süt, frigo kamyonlarla taşınıp market dolaplarındaki yerini alıyor. Market dolaplarının soğutmasında büyük rolü olan Danfoss ürünleri, aynı zamanda evlerde bulunan buzdolaplarına da soğutma çözümleri sağlıyor.

Danfoss Türkiye, Gıda, Perakende ve Endüstriyel Soğutma Satış Müdürü Kıvanç Aslantaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Süt ve süt ürünleri üretiminde gıda güvenliği yüksek hijyen standartları çerçevesinde sağlanmalıdır. Paslanmaz çelikten ürettiğimiz valf istasyonları, vanalar ve genleşme vanaları gibi endüstriyel soğutma ekipmanları da sütün bulunduğu her noktada tazeliğini korumasında büyük rol oynuyor.”

Aslantaş, sözlerine şöyle devam etti: “Yeni yönetmeliklerle düzenlenen doğal soğutkan kullanımı ve enerji verimliliği göz önüne alındığında hem CO2 (R744) hem de NH3 (R717) içeren soğutma sistemleri çok daha ön plana çıkmakta. Ayrıca bu sistemler, üstün termal özellikleri sayesinde, süt işleme tesislerinde ihtiyaç duyulan ani ve yüksek soğutma ihtiyaçlarına, daha kolay cevap verebilmektedir. Paslanmaz çelik ekipmanların kullanılması korozyonun risk teşkil ettiği durumlarda soğutkanların kimyasal ve fiziksel özellikleri sebebiyle en iyi tercihtir.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL