• Geri dön

  • 406 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 706 İşletme görüntülenme


Danfoss radyatör termostatı Danfoss Eco™ Kırmızı Nokta’yı kazandı
Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya devi Danfoss’un radyatör termostatı Danfoss Eco™ tasarım kalitesiyle Kırmızı Nokta Ödülü’nü kazandı. 24 kişiden oluşan Kırmızı Nokta Jürisi, Danfoss’a 2018 yılı İletişim Tasarımı alanında tam puan verdi. 

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya devi Danfoss, radyatör termostatı Danfoss Eco™ ile Kırmızı Nokta Ödülü’nü kazandı. Kırmızı Nokta tasarım ödülü, Almanya’daki Kuzey Ren Westfalya Tasarım Merkezi tarafından 1955 yılından bu yana her yıl düzenlenen, dünyanın en önemli tasarım yarışmalarından birisi olarak gösteriliyor. 24 kişilik uluslararası jüri tarafından tasarım kaliteleriyle dikkat çeken ürünlerin ödüllendirdildiği yarışmada jüri bu yıl 8.600 uluslararası çalışmayı inceledi. Jüri değerlendirmesi sonucunda Danfoss Eco™ termostat, yüksek tasarım kalitesi ve yaratıcılığıyla Kırmızı Nokta’yı almaya hak kazandı.

Danfoss İş Geliştirme Müdürü Morten Bjerg Kofod, ödüllü ürünle ilgili “Gelişmiş akıllı ısıtma sistemleri, tüm evi kontrol edebilen kapsamlı bir yatırım. Danfoss Eco™, Bluetooth uygulamasıyla geniş bir tüketici kitlesine hitap ediyor. Üstelik ileri teknolojisine rağmen tanıdık ve basit bir görünüme sahip. Adını “ekonomik” kelimesinden alan Danfoss Eco™ ile ısıtma maliyetlerinden %20'ye varan oranda tasarruf etmek mümkün.” dedi.

Danfoss Grup İletişimleri Başkanı Kenth Kaerhoeg ise, “Danfoss en son ve en ileri teknolojilerle ”Yarını Şekillendirmek” vizyonuna gönülden bağlı. Tasarımın insan hayatında fark yaratmasını sağlamak için dünyada herkese hitap eden en kullanışlı tasarımların nasıl yapılabileceğini anlamak Danfoss DNA'sının güçlü bir parçasını oluşturuyor.” dedi.

Kırmızı Nokta Ödülü’nün kurucusu ve CEO'su Professor Dr. Peter Zec: “60 yılı aşkın bir süredir en iyi tasarımları, en yüksek standartları değerlendiriyoruz.” diyerek tüm ödül sahiplerini başarılarından ötürü kutladı.

Danfoss, sertifikasını 26 Ekim 2018 tarihinde Berlin'de düzenlenecek olan Kırmızı Nokta ödül töreninde alacak.

Editöre not:
Danfoss Eco™ Danfoss ve Design-People APS iş birliği ile tasarlanmıştır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL