• Geri dön

  • 438 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 706 İşletme görüntülenme


Danfoss Avrupa İş Konseyi 2018 gerçekleşti
Danfoss Avrupa İş Konseyi (EWC-European Works Council 2018) 
Ban Bramstedt-Almanya’da gerçekleşti. 

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss’un 2015 yılında Avrupa Birliği direktifleri doğrultusunda hayata geçirdiği Danfoss Avrupa İş Konseyi’nin 2018 toplantısı; toplam 28 ülkeden, 12.500 çalışanı temsilen 26 temsilcinin katılımı ile tamamlandı. Toplantıda Danfoss Türkiye’yi Kıvanç Aslantaş temsil etti.
Açılış konuşmasında Avrupa Birliği üyelik süreci devam eden Türkiye’nin katılımcı olarak toplantıda bulunmasının önemi vurgulandı. Türkiye’nin yüksek potansiyelinin ve coğrafi öneminin altı çizilirken, yüksek iş/üretim potansiyeli ile Türkiye’nin Avrupa’da artan ticaret hacminden söz edildi.

Danfoss Power Solutions Neumünster Fabrika ziyaretini de içeren bu seneki konseyde “Küresel Sürekli Gelişim Programı”na ait özel çalıştayların yapıldı. Bu seneki toplantıda “Küresel Kalıcı Gelişim Planı”, “One ERP” ile “Sondex Entegrasyonu” başlıklı sunumlar ön plana çıktı. Normalden daha zor şartlara sahip (yaş, fiziksel engel vb.) çalışanların motivasyonun arttırmak için neler yapılabileceği, çalışanların kişisel ve sürdürülebilir gelişim planlaması gibi aksiyonlar görüşüldü. Danfoss Türkiye Yönetimi'nin çalışanlara yaklaşımı özellikle beğeni topladı ve örnek davranış olarak gösterildi.

Danfoss Avrupa İş Konseyi, her yıl toplanmaya devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL