• Geri dön

  • 467 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 706 İşletme görüntülenme


Danfoss, verdiği eğitimlerle sektörel farkındalığın oluşturulmasının yanı sıra gençlerin de geleceği şekillendirmelerine destek oluyor
Danfoss Soğutma Sistemleri, soğutma alanında düzenlediği sektör eğitimleriyle sektöre ve gençlere verdiği desteğe devam ediyor. 

Danfoss Soğutma Sistemleri, Nisan ve Mayıs 2018’de dört farklı eğitim daha düzenledi. Bayilerini ve müşterilerini soğutma sistemleri hakkında bilgilendirmeye devam eden Danfoss, söz konusu eğitim serisinde bu kez bir endüstri meslek lisesini de eğitimlerine dahil ederek gençlere destek verdi.

Timfog Termomekanik şirketiyle başlayan ve Danfoss’un İstanbul ofisinde düzenlenen eğitimin konusu, Danfoss yüksek basınçlı pompalar ve değişken hızlı kompresörler olurken; eğitim, Danfoss Türkiye Soğutma Sistemleri Teknik Destek ve Eğitim Müdürü Adnan Güney ve Danfoss Satış Müdürü Gökhan Dönmez tarafından verildi.

Serinin diğer eğitimi için 4 Nisan’da Ankara’ya geçen Adnan Güney ile Danfos Türkiye Gıda Perakende Soğutma Sistemleri Satış Mühendisleri Mustafa Tunçbilek, Nurdil Üretim Tesisleri’nde Nurdil teknik ekibine, satış ekibine, satın alma ekibine ve servis ekibine eğitim verdi. Eğitimin içeriğini mekanik genleşme valfi, hafifi ticari kompresörleri ve elektronik kontrolör oluşturdu.

Adnan Güney ve Mustafa Tunçbilek tarafından verilen eğitim serisinin üçüncü durağı Ordu’daki Altınordu Endüstri Meslek Lisesi olurken, eğitimin öne çıkan konuları temel soğutma çevrimi ve yardımcı ekipmanlar ile Danfoss elektronik kontrolör oldu.

İstanbul’da devam eden eğitimlerin diğer durakları ISKAV (Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı), İSMEK (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) ve SOSİAD (Soğutma Sanayii İş Adamları Derneği) olarak belirlenirken, 27 Nisan’da ISKAV ve İSMEK için düzenlenen eğitimin konusu genleşme valfi ve aksesuarları oldu. 14 Mayıs’ta SOSİAD ve İSMEK için düzenlenen eğitim ise soğutma sistemlerinde elektronik kontrolör hakkında oldu. 15 Mayıs’ta ISKAV ve İSMEK için düzenlenen ikinci eğitimde soğutma akış kontrol ekipmanları konu edinildi. Adnan Güney ve Mustafa Tunçbilek ile birlikte Danfoss Türkiye Gıda ve Perakende Satış Mühendisi Engin Sökmen tarafından verilen bu eğitimler İstabul Merter’deki İSMEK Klima Okulu’nda gerçekleşti.

Danfoss, sektöre ve gençlere yönelik teknik eğitimlerine yıl boyunca devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL