• Geri dön

  • 480 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 706 İşletme görüntülenme


Danfoss ve Haliç Mekanik Slovenya’da
Danfoss, Haliç Mekanik ve müşterileri; mekanik uygulayıcı, yatırımcı ve alt bayiileri ile Slovenya’da bulunan Trata fabrikasına eğitim ziyaretinde bulundu. 

Isıtma, soğutma, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında dünya lideri Danfoss, Haliç Mekanik bayisi ve onun mekanik uygulayıcı, yatırımcı ve alt bayi statüsündeki firmalarla birlikte Slovenya’da bulunan Trata Fabrikası’na bir eğitim ziyareti düzenledi.

Slovenya Ljubjiana da yer alan balans vanası, motorlu vana üretimi yapan Trata fabrikası ziyareti sırasında Danfoss Global İş Geliştirme Müdürü Ahmet Canpolat da Novocon dijital balans vanası sunumu gerçekleştirdi. Gezi sırasında fabrikada sanayi 4.0 dönüşümü çerçevesinde oluşturulan robotik üretim hatları da ziyaret edildi.

Novocon Dijital Balans Vanasıyla kontrol elinizde
Novocon akıllı dijital balans vanası sayesinde motorlarla yüksek hassasiyetli akışı kontrol edilebilmekte debi ölçümü yapılabilmektedir. Bu sistem sayesinde uzaktan erişim imkanı ile motorun ve vananın tüm fonksiyonları yönetilmektedir. Böylece vanaların devreye alınma süreci hızlanmakta, bakım kolaylığı sağlanmaktadır. Hassas kontrol özelliği sayesinde zon konforu artmakta ve enerji tasarrufu edilmektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL