• Geri dön

  • 1.620 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 4.842 İşletme görüntülenme


LIV HOSPITAL, AZERBAYCAN’IN ÖNEMLİ SAĞLIK KURULUŞLARINDAN BONA DEA INTERNATIONAL HOSPITAL İLE İŞBİRLİĞİNE İMZA ATTI

2013 yılında başlayan yolculuğuna Türkiye’deki 6 hastane ile devam eden Liv Hospital, Türkiye’den sonra Azerbaycan’da hizmet vermeye başladı. Liv Bona Dea Hospital, Liv Hospital’ın yurt dışındaki ilk hastane yatırımı oldu.

Bilimsel çalışmaları, kalite akreditasyonları, güncel tanı-tedavi teknolojileri ve uzman hekim kadrosu ile Türkiye’nin uluslararası sağlık alanında referans hastanelerinden biri olan Liv Hospital, Azerbaycan’ın önemli sağlık kurumlarından Bona Dea International Hospital ile işbirliğine imza attı. Liv Bona Dea Hospital, Liv Hospital’ın yurt dışındaki ilk hastane yatırımı oldu.

İşbirliği anlaşması Bakü’de düzenlenen bir toplantıda imzalandı. Toplantıya her yıl çok sayıda yerli ve yabancı hastaya hizmet veren Liv Hospital’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muharrem Usta ile Bona Dea International Hospital Başhekimi Dr. Cabir Gülbaliyev katıldı.

Toplantıda bu işbirliğinin en önemli hedefinin, her iki kurumun tecrübesi sayesinde Azerbaycan’ın Türkiye ile birlikte bölgede bir sağlık üssü olarak konumlanmasını sağlamak olduğu vurgulandı.

Hedef; Azerbaycan’ı bir sağlık üssü olarak konumlamak

Kardeş iki ülkenin, vaka deneyimi ve başarıyla kendini kanıtlamış iki sağlık kurumunun işbirliği ile uluslararası sağlık alanında daha da öne çıkacağına dikkat çekilen toplantıda kurum temsilcileri açıklamalarda bulundu.

Liv Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Azerbaycan’ın hem devlet hem de özel sektör hastaneleriyle sağlık alanında önemli aşamalar kaydettiğini belirterek, Türkiye’nin sağlık alanında dünya çapındaki başarılarını anlattı. Türkiye’deki sağlık sistemi ile Azerbaycan’daki sağlık sistemini ortak güçle daha ileriye taşıyabilmek için işbirliği yaptıklarına dikkat çeken Usta, “Amacımız Bone Dea’daki büyük emeği, hekimler, yöneticiler ve çalışanlarla birlikte dünya markası haline getirmek. Azerbaycan’ın sağlık alanında ne kadar iyi işler yapabildiğini, ne kadar önemli işlere imza atabildiğini göstereceğiz” diye konuştu.

2018 yılından bu yana hizmet veren Bona Dea International Hospital, ülkenin en önemli sağlık kurumlarından biri olarak öne çıkıyor. Liv Bona Dea Hospital ismi ile hizmet vermeye başlayacak olan hastane, Liv Hospital’ın 7. şubesi olarak başta Azerbaycanlılar olmak üzere bölgedeki pek çok ülkeden kişiye uluslararası standartta sağlık hizmeti sunacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL