• Geri dön

  • 1.108 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 4.842 İşletme görüntülenme


Liv Hospital, Azerbaycan’dan sonra yurt dışındaki ikinci hastanesi Liv Hospital Duna Medical Center (DMC) ile Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de hizmet vermeye başladı.

Bilimsel çalışmaları, kalite akreditasyonları, güncel tanı-tedavi teknolojileri ve uzman hekim kadrosu ile Türkiye’nin uluslararası sağlık alanında referans hastanelerinden biri olan Liv Hospital, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de hizmet vermeye başladı.

Liv Hospital’ın ülke dışındaki ikinci; toplamda ise 8. şubesi olan Liv Hospital DMC başta Macaristan halkı olmak üzere, Avrupa, Balkanlar ve diğer yakın bölgelerden gelen misafirlere uluslararası standartta sağlık hizmeti sunmak için yola çıktı.

Benzersiz konsept, güncel teknoloji ve Liv Hospital tecrübesi

22 bin metrekare kapalı alanda hizmet veren Liv Hospital DMC, yoğun bakım da dahil toplamda 150 yatak ve 12 kattan oluşuyor. Hastalıkların tanı ve tedavisi için kullanılan güncel teknoloj, Liv Hospital’ın sağlık tecrübesi ile birleşince başarılı tedavinin yanında hasta memnuniyeti alanında da önemli avantajlar vaat ediyor. 50 farklı uzmanlık dalıyla hizmet verecek olan Liv Hosspital DMC bölgeye farklı ve üst düzey multidisipliner bir hizmet anlayışı getirmeyi hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL