• Geri dön

  • 435 Görüntülenme

  • 86 Haber

  • 407 İşletme görüntülenme


Burton-upon-Trent, Haziran 2023 – Global lastik devi Pirelli, Jaguar Land Rover (JLR) tarafından verilen prestijli Tedarikçi Mükemmellik Ödüllerinde kazananlar arasında yer aldı.

Tedarikçilerin üstün başarılarını ve önceki yıl JLR'nin işine olağanüstü katkılarını tanımak amacıyla yedi yıldır verilen ödüller bu sene Hertfordshire'daki (İngiltere) The Grove otelinde düzenlenen ve tanınmış televizyoncu Gabby Logan tarafından sunulan bir törende kazananlara takdim edildi.

Bu yıl Tedarikçi Mükemmellik Ödülleri için JLR'nin bir süre önce tanıttığı Yaratıcıların Kodları (Creators’ Code) değerleri esas alındı. JLR, amacını modern lüksün gururlu yaratıcıları olarak “Olağanüstüyü Hissederek Yaşa” (“Live the Exceptional with Soul”) diye tanımlıyor. Yaratıcıların Kodları denilen müşteri sevgisi, birlik, bütünlük, büyüme ve etki dahil bir dizi davranış bu amacın ayrılmaz bir parçasına yol gösteriyor. En yüksek performanslı tedarikçilerini ödüllendirmek için bu beş temel değeri kullanan JLR, Pirelli’yi “bütünlük” (“integrity”)ödülüyle onurlandırdı.

Pirelli'nin kalite, performans ve inovasyon taahhüdü, Jaguar Land Rover'ın beklentilerinin karşılanmasında kritik bir önem taşıyor. Sürekli olarak JLR ile iş birliği yapan Pirelli, tüm süreçlerde verimlilik yaratmanın yollarını keşfetmek için şirketle birlikte çalışmaya devam ediyor. Pirelli ayrıca tüm ürünlerinin temel bir özelliği olan olağanüstü güçlü bir sürdürülebilirlik portföyüyle de JLR'nin net sıfır karbon salımıyla sürdürülebilirlik lideri olma yolculuğunu destekliyor.

Pirelli İngiltere Başkanı ve CEO'su Dominic Sandivasci ödül hakkında şu yorumda bulundu: “Jaguar Land Rover Tedarikçi Mükemmellik Ödüllerinde kazananlar arasında yer almaktan ve dürüstlüğümüzün takdir edilmesinden onur duyuyoruz. Bu prestijli ödül durmak bilmeyen mükemmellik arayışımızın ve sürdürülebilirlik taahhüdümüzün bir kanıtı niteliğinde. Pirelli'nin Jaguar Land Rover ile iş birliği yıllardır güven, inovasyon ve karşılıklı başarıya dayalı olarak devam ediyor. JLR'nin Yaratıcıların Kodlarıyla tam uyumlu bu verimli ilişkiyi sürdürmeyi diliyoruz.”

Pirelli bir sektör lideri olarak tutarlı bir biçimde lastik teknolojisi ve performansta sınırları zorlamaya devam ediyor. Jaguar Land Rover Tedarikçi Mükemmellik Ödüllerinde elde edilen başarı da Pirelli'nin otomotiv sektöründe güvenilir ve değerli bir iş ortağı olarak global itibarını vurguluyor. Bu ödül aynı zamanda İtalyan lastik devinin sürekli mükemmellik taahhüdünü ve dünyanın en prestijli otomotiv markalarından birinin beklentilerini tutarlı bir şekilde karşılama yetkinliğini kanıtlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL