• Geri dön

  • 263 Görüntülenme

  • 72 Haber

  • 87 İşletme görüntülenme


Teksüt, kaliteli ve lezzetli süt ürünleriyle profesyonel mutfaklarda da tercih ediliyor

Hedef her mutfakta lezzetin adresi olmak

Teksüt, sadece evlerde değil, aynı zamanda otel ve restoranların mutfaklarında da aranan bir süt ve süt ürünleri markası olarak öne çıkıyor. Profesyonel şeflerin de tercihi haline gelen Teksüt lezzetleri, beş yıldızlı otellerden restoranlara ve catering şirketlerine kadar geniş bir yelpazede tercih ediliyor.

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri markalarından biri olan Teksüt’te hedef hem evlerde hem de profesyonel mutfaklarda lezzetin aranan adresi olmak. Modern üretim teknikleriyle birleşen köklü deneyim, Teksüt’ü ev dışı tüketim alanlarında da tercih edilen bir konuma getirdi. Teksüt Satış Direktörü Murat Keleş Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesinde 5 yıldızlı otellerin büyük bir bölümünde; restoran ve profesyonel mutfaklarda süt ve süt ürünleri ihtiyaçlarını karşıladıklarını aktardı. Murat Keleş en çok yoğurt, süzme yoğurt, ayran, tereyağı; beyaz, kaşar, çeçil, dil, örgü peynirleri ve UHT süt ürünlerinin talep gördüğünü paylaştı.

Pazarın beklentilerini analiz edip yatırım yapıyoruz
Teksüt Satış Direktörü Murat Keleş müşterilerin beklentilerini analiz edip yatırım kararlarını şekillendirdiklerini belirterek şunları söyledi; “Teksüt ürünlerinin pazar payını artırabilmek için üretim altyapımızı güçlendirdik. Günlük süt işleme kapasitemizi bin tonun üzerine çıkarttık. Lojistik alanında yatırımlarımızı artırdık. UHT hatlarımızın kapasite artırımını sağladık. Proses ve dolum makine yatırımımızı yaptık. Yoğurt, ayran, tereyağ ve krema hatlarımızda kapasite artırımlarını tamamladık. Teksüt ürün yelpazesine 20 g Labne Peynir, 20 g Sürülebilir Peynir, 15 gr Cheddarlı krem peynir, 1 litrelik yüzde 35 yağlı krema, 1 litrelik yüzde 15 yağlı krema (yemeklik) 10 litrelik yüzde 0,5 Yağlı Bag In Box Süt, 10 litrelik yüzde 1,5 Yağlı Bag In Box Süt, ve 10 litrelik yüzde 3 Yağlı Bag In Box Süt ekledik.”

Şeflerin tercihi Teksüt
Murat Keleş, yurtiçi turizmin yaz aylarında canlanmasının ardından kasım ayında okulların bir haftalık ara tatiliyle hareketliliğin devam etmesiyle birlikte turizm tesislerinden Teksüt ürünlerine büyük talep geldiğini söyledi. Mutfak profesyonellerinin müşterilerini mutlu etmeye odaklandığının altını çizen Murat Keleş, “Şeflerin bu hassasiyetine kalite, lezzet ve tazelikle cevap veriyoruz. Bu nedenle Teksüt evlerde olduğu kadar profesyonel mutfaklarda da tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL