• Geri dön

  • 204 Görüntülenme

  • 72 Haber

  • 87 İşletme görüntülenme


Minik şefler mutfakta hünerlerini sergiliyor

Tatil başladı, minik şefler ile mutfakta pizza zamanı

Okullarda başlayan ara yarıyıl tatili ve havaların da soğuması, çocukların evde daha çok zaman geçirmesini sağlıyor. Teksüt’ün Rende Mozzarella Peynir’i ile çocuklar mutfakta hem eğlenceli zaman geçiriyor hem de el becerilerini geliştirerek lezzetli pizzalar yapıyor.

Çocukların evde hem öğrenerek hem de eğlenerek vakit geçirmeleri için mutfakta küçük etkinlikler yapmak her zaman iyi bir fikir olmuştur diyen Teksüt Satış Direktörü Murat Keleş, okulların yarıyıl tatiline girmesinin çocuklarla iyi ve kaliteli zaman geçirmek için önemli bir fırsat olduğunu paylaştı.

Murat Keleş evde zaman geçirme trendinin devam ettiğine vurgu yaptı. Pandemi sonrasında yiyecek mekanlarında bir araya gelmek yerine evde bir araya gelerek yemek yapmanın arttığına dikkat çekti. “Evde yemek yapmak restoran veya kafelerde yemek yemekten çok daha ekonomik. Yarıyıl tatilinde ise çocuklarımızla kaliteli vakit geçirmenin de en iyi yollarından biri. Annelerin çocukları için yaptıkları böreklerin yanına pide ve pizza da eklendi. Dışarıda yemek yemek yerine aileler bir araya gelip ortak zaman geçiriyorlar; birlikte izlenen filmlere ve dizilere evde yapılan atıştırmalıklar eşlik ediyor. Minik şeflerin el becerilerini geliştirmek ve eğlenceli vakit geçirmeleri için Teksüt Rende Mozzarella Peyniri ile birbirinden lezzetli pizzalar yapabilirler.” dedi.

Minik şeflerin de tercihi Teksüt Rende Mozzarella Peyniri
Murat Keleş Teksüt olarak müşterilerden aldıkları geri dönüşleri her zaman değerlendirdiklerini ve önem verdiklerini belirterek Teksüt Rende Mozzarella Peyniri’inin tüketicilerin beğenisini kazandığını paylaştı. Özel tarifler için özel lezzetler gerektiğinin altını çizen Keleş rendelenmiş mozzarella peynirinin Teksüt kalitesi ile mutfaklara Akdeniz esintisi getirdiğini söyledi. Evde yapılan pizza ve pidelerin aranan lezzeti olduğunun altını çizdi.

Teksüt Rende Mozzarella Peyniri, kolay eriyen kıvamı ve ağzınızda bıraktığı yoğun süt kokusu ile pizzaların üzerini sarıyor. Teksüt, eşsiz ev pizzaları hazırlamak isteyenler için yüksek proteinli Mozzarella peynirini kullanımına hazır rendelenmiş haliyle 200 ve 1000 gramlık ambalajlarda sunuyor. Dolgun tadı ve doyurucu lezzetiyle evdeki gurmelerin tercihi oluyor. Mozzarella peyniri, kahvaltılarda, makarna ve salatalarda da tercih ediliyor. Kendine özgü lifli yapısının sağladığı erime ve uzama özellikleri nedeniyle, pizza malzemeleri arasında en fazla rağbet gören peynir olarak öne çıkıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL