• Geri dön

  • 847 Görüntülenme

  • 71 Haber

  • 87 İşletme görüntülenme


Teksüt, meyve aromalı süt kategorisinde yerini alıyor

Teksüt’ün artık meyveli sütü de var. Kakaolu, muzlu ve çilekli olmak üzere üç meyveli süt çeşidi hazırlayan Teksüt, çocuklara sütü sevdirmeyi hedefleyen ürünlerini 200 ml’lik neşeli ve renkli ambalajlar içinde sunuyor.

Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, süt ürünlerinde en kalitelisini üretme yolculuğunda bu kez meyve aromalı süte yer veriyor. Daha önce yer almadığı bu kategoriyi ürün yelpazesine ekleyen Teksüt; kakaolu ve muzlu ile çilek aromalı olmak üzere üç meyveli süt çeşidi hazırladı.

Uzun Ar-Ge ve tadım çalışmalarından sonra çocukların damak tadına uygun özgün lezzet ve kıvamda hazırlanan sütler, 200 mililitrelik renkli ambalajlar içinde sunuluyor. Meyve aromalı sütler, Çanakkale-Balıkesir kırsalından elde edilen yüksek kaliteli çiftlik sütleriyle hazırlanıyor.

Çocuklar, sütü Teksüt kalitesiyle içsin!
Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, şu bilgileri paylaştı: “Hem yurt içindeki paydaşlarımızdan hem de ihracat yaptığımız ülkelerdeki iş ortaklarımızdan bu kategoriye ilişkin talepler geldi. Bunun üzerine biz de en iyi teknolojiyle en güzel meyveli sütü yapmak için yatırımlarımızı tamamladık. Meyveli süt üretim hattını geçen yılın sonunda devreye aldık ve ürünlerimizi 2020 itibarıyla hem dış hem iç piyasaya sunduk. Diğer ürünlerimizde olduğu gibi, meyve aromalı sütte de hem küçüklere hem de büyüklere Teksüt kalitesini sunuyoruz.”

Süt içmenin neşeli ve sağlıklı yolu
Sütü sevdirmeyi ve sütün faydalarını çocuklarla buluşturmayı hedefleyen Teksüt’ün meyve aromalı süt çeşitleri, kalsiyum ve protein içerikleriyle öne çıkıyor. 200 ml’lik bir paket meyveli süt; 5,6 gr protein barındırıyor ve içerdiği kalsiyum ile de bir çocuğun günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 25’ini karşılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL