• Geri dön

  • 994 Görüntülenme

  • 66 Haber

  • 562 İşletme görüntülenme


• Dönüştürülebilir TravelMate Spin B3 ve kapaklı TravelMate B3 modelleri öğrencilerin eğitimlerine destek olacak şekilde tasarlandı.
• ABD Askeri MIL-STD 810G standardına uyumlu olan modeller darbelere dayanıklı kasalarıyla okul hayatına uyum sağlayabilecek derecede güçlü.
• Okulda tüm gün kullanılmak için geliştirilen bu cihazlar, tek şarjla 12 saate[2] kadar pil ömrü sunabiliyor.2
Acer bugün, TravelMate dizüstü bilgisayar serisini, ilk ve orta dereceli okullar için geliştirilen dönüştürülebilir TravelMate Spin B3 ve kapaklı TravelMate B3 modelleriyle genişletti. Bu taşınabilir 11,6 inç dizüstü bilgisayarlar gelişmiş performansın yanı sıra okul hayatının zorluklarına karşı koruma sağlayan sağlam bir tasarımla geliyor. Böylece hem okulda hem de okul dışında kullanım için ideal çözüm sunuyorlar.

TravelMate Spin B3 ve TravelMate B3 ilk ve orta dereceli okullarda okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarına göre tasarlandı. En yeni Intel® Pentium® ve Celeron® işlemcilerle donatılan modeller öğrencilerin sınıfta yapacakları faaliyetler için gereken gücü sunarken, MIL-STD 810G askeri standartlarına uyum ise günlük okul yaşantısının darbelerine ve etkilerine[3] karşı dayanıklılık anlamına geliyor. Basınca dayanıklı[4] üst kısım, şok emici kauçuk kenar ve güçlendirilmiş köşeler cihazlara dayanıklılık katıyor. Cihazlar ayrıca tek şarjla okulda tüm gün (12 saate2 kadar pil ömrü) kullanım imkanı sunuyor.

TravelMate Spin B3: Daha İyi Eğitim ve Ortak Çalışma İçin Esnek Bir Cihaz
TravelMate Spin B3[5] dört farklı kullanım moduyla okul ihtiyaçlarına uyum sağlayabiliyor. Öğrenciler dizüstü bilgisayar modunda makale yazabiliyor, ekran modunda video veya ders dinleyebiliyor, elle çalışmaları gerektiğinde çadır moduna geçerek masada yer açabiliyor, matematik veya resim derslerinde ellerini kullanmak için tablet modunu kullanabiliyor. Klavyenin üzerinde yer alan tercihe bağlı kamera ise tablet modundayken öğrencilerin fotoğraf ve video çekebilmesini sağlıyor. TravelMate B3 Spin doğal bir yazı deneyimi sunmak için Wacom AES teknolojisine ve cihaz üzerinde saklanabilen bir stylus kaleme sahip.

Okul Ortamına Entegre Oluyor
Okul ekosistemi yalnızca öğrencilerden ibaret değil. TravelMate Spin B3 ve TravelMate B3, eğitimcilerin ve okullardaki BT teknisyenlerinin hayatlarını kolaylaştıracak çeşitli özelliklere de sahip. Ön kısımda yer alan tercihe bağlı pil göstergesi, öğretmenlerin dizüstü bilgisayarın pil seviyesini görebilmesini sağlıyor. Cihazlarda çıkarması zor kancalı tuşlar ve kolay onarılabilen bir klavye yer alıyor. Böylece okullardaki BT teknisyenlerinin işi kolaylaşıyor.

TravelMate Spin B3 ve TravelMate B3 çeşitli bağlantı seçenekleriyle geliyor: Ethernet, iki adet USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktası, bir adet HDMI bağlantı noktası ve belirli modellerde[6] tam işlevli bir USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. USB Type-C ile cihazları şarj etmek, 5GB/s veri transferi yapmak ve harici ekranlarla bağlantı kurmak mümkün.

Fiyat ve Bulunabilirlik
TravelMate Spin B3, nisan ayında 329 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. TravelMate B3, nisan ayında 239 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL