• Geri dön

  • 1.001 Görüntülenme

  • 69 Haber

  • 567 İşletme görüntülenme


Acer’ın çalışan profesyonelleri hedefine alan ve çarpıcı stant tasarımıyla dikkat çeken monitörü B247Y, farklı görüntüleme açılarıyla üst düzey bir görsel deneyim vadediyor. Yüksekliği de kolaylıkla ayarlanabilen monitör, profesyonel kullanıcıların en iyi görüntü açısını yakalamasına yardım ederek onların her türlü ihtiyacına cevap veriyor.

Saatlerini ekran başında geçiren profesyonellerin monitör seçerken dikkat ettiği özelliklerden biri şüphesiz monitörün hareket kabiliyeti oluyor. Acer’ın B7 serisine dahil olan B247Y monitörü, pivot özelliği ile hem dikey hem de yatay olarak kullanıma izin veriyor. Ofisteki tüketicilere iş başındayken en uygun açıyı bulabilmeleri için özgürlük tanıyan monitörün paslanmaz çelik standı, 120 mm’ye kadar yükseltilebiliyor. Tek hareketle -5 dereceyle 25 derece arasında istenilen eğime getirilebilen ekran, 45 derece dönebilir olmasıyla da en iyi görüş açısını sağlıyor.

B247Y’nin ZeroFrame form faktöründe olması sayesinde çerçeveler de adeta ortadan kalkıyor. Bu tasarım, kullanıcının esas görmesi gereken şeye; ekrandaki görüntüye odaklanmasını sağlıyor. Öte yandan, ekranı saran çerçevelerin ortadan kalkmasıyla oluşan görsel deneyimdeki fark, birden çok monitör birlikte kullanıldığında daha iyi anlaşılıyor.

Benzersiz izleme deneyimini renk tutarlığı ile pekiştiren Acer B247Y, 6 eksenli renk ayarlama teknolojisine sahip. Tüketiciler, bu özelliği kullanarak kontrastı ve doygunluğu kendilerine sunulan seçeneklerden yararlanarak diledikleri gibi oluşturabiliyor, kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirmeler yapabiliyor.

Yoğun İş Hayatında Kullanıcıyı Destekleyen Teknolojiler
Acer’ın sunduğu teknolojiler, uzun mesai günlerinde kullanıcıların göz sağlığını da düşünmeyi ihmal etmiyor. Göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı çözümleriyle dikkat çeken B247Y, titreşimi ortadan kaldırarak konforlu bir izleme deneyimi sunan Flickerless teknolojisini kullanıcılarla buluşturuyor. Monitörde karşımıza çıkan yenilikçi ve kullanıcı dostu teknolojilerden bir diğeri ise mavi ışık filtresiyle gözleri koruyan BlueLightShield.

Özel Modlar, Otomatik Ayarlar
Acer B247Y ile monitör üzerinde görüntü ayarlarını yapmak son derece kolay. Acer Display Widget tek bir arayüzde uygulamaya özel modlardan temel görüntü ayarlarına, kişiselleştirme seçeneklerinden otomatik renk ayarına kadar tüm kontrolleri kullanıcıya en basit haliyle sunuyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik
Acer B247Y monitörler, 829 TL fiyatla satışa sunuldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL