• Geri dön

  • 961 Görüntülenme

  • 69 Haber

  • 567 İşletme görüntülenme


Acer, geçtiğimiz hafta düzenlediği global basın etkinliğinde, Swift 5’ten Chromebook serisine, Predator ve Triton serisi cihazlarından ConceptD’nin güncel modellerine ve zorlu çalışma koşullarına dayanıklı yeni Enduro serisine kadar pek çok yeni cihaz ve teknolojisini kullanıcıların beğenisine sundu.

23 Haziran’da gerçekleşen çevrim içi etkinlikte yenilenen Predator Orion 9000 ve Orion 3000 masaüstü bilgisayarları ve daha iyi performans için yeni özelliklerle güçlenen Nitro 50’nin yanı sıra Predator Gaming Chair x OSIM ve Predator Cestus 350 Mouse da oyun severlerin karşısına çıktı. Öte yandan Predator Helios 700, Predator Helios 300, Predator Triton 300 ve Nitro 7 modellerinin de yenilendiğini duyuran Acer, profesyonel oyunculara yönelik Predator X25 ve XB3 serisi oyuncu monitörlerini de güncelledi.

Acer, yenilenen Chromebook ve ConceptD serileriyle birlikte üretkenliğe yeni bir boyut kazandırmayı hedefleyen yeni Swift 5 serisini de tanıttı. Sağlam dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerden oluşan yepyeni Enduro serisi ise sahada çalışan profesyonellerin ihtiyaç duyduğu dayanıklılığı, taşınabilirliği ve performansı sunmak için özel olarak tasarlandı.

Etkinlikte yer alan ve en yeni teknolojilerle güncellenen tüm Acer modellerini ekteki dokümanda bir arada görebilir; yenilenen modeller ve yeni tanıtılan seriler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com.tr adresi üzerinden en yakın Acer ofisiyle iletişime geçin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL