• Geri dön

  • 970 Görüntülenme

  • 66 Haber

  • 562 İşletme görüntülenme


• 27 inçlik 4K çözünürlüklü IPS panelle, daha iyi renk üretimi için ileri görüntü teknolojileri.
• 144 Hz’e kadar aşırtılabilen yüksek yenileme hızı en akıcı sahneleri izlemek ve üretmek için ideal.
• Stant tabanının doğal görünümü bulunduğu mekana şık bir dokunuş sergiliyor.

Acer’ın içerik üreticiler için özel tasarlanan ve güçlü cihazlardan oluşan ConceptD modellerinden ConceptD CP3 serisi CP3271KP model monitörü, Türkiye’de stoklara girdi. Monitör, 4K UHD (3840 x 2160 piksel) çözünürlüğe sahip 27 inç IPS ekranı, 1 ms yanıt süresi ve 144 Hz’ye varan yenileme hızıyla dikkat çekiyor. 3D, video ve fotoğraf, animasyon, grafik tasarım ve prodüksiyonun yanı sıra müzik, sanat, web tasarımı ve streaming gibi yaratıcı iş akışları için ideal bir monitör seçeneği olarak karşımıza çıkan ve profesyonel çözümler sunmak üzere tasarlanmış olan ConceptD CP3, canlı ve gerçekçi renk üretimi konusunda son derece iddialı.

Estetik ve modern formuyla dikkat çeken ConceptD CP3’ün, PANTONE® onaylı ekranı Delta E <1 değeri sunarak gerçekçi renk doğruluğuna yeni bir boyut kazandırıyor. 178°'ye kadar görüntüleme açısı sunan ve renkleri üstün doğruluk ile yeniden üretebilen monitör, renk kalibratörü sayesinde kullanıcıların renk profilini tek tıkla optimize etmesine de imkan tanıyor. Uluslararası bir renk standardı olan DCI-P3’e de sahip olan monitör, daha parlak renklerin yanı sıra yumuşak geçişler, daha keskin gölgeler ve tek tip görünümü, özellikle video ve film düzenleme işleriyle uğraşanlarla buluşturuyor. Öte yandan VESA DisplayHDR™ 400 Sertifikası ile kullanıcılar HDR görüntülerin tadını çıkarırken NVIDIA® G-SYNC® Uyumlu ekran, görüntüde yırtılma, takılma veya komut gecikmesi olmadan harika bir deneyim sunuyor. 

Zamana meydan okuyan tasarım 
Sade fakat bir o kadar da şık tasarım detaylarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ConceptD CP3, doğal görünümlü stant sayesinde bulunduğu çalışma ortamına görsel anlamda büyük katkı sağlıyor. HDMI, DisplayPort ve USB 3.0 bağlantı noktalarına sahip olan monitör, çevre birimlerin kullanımını da kolaylaştırıyor. Monitörün dahili ışık sensörü ve ışıktan koruyucu gölgelikleri de bulunuyor. Ortamın parlaklığını otomatik olarak algılayan Akıllı Işık Sensörü, göz yorgunluğunu en aza indirebilmek için ekran parlaklığını ayarlayabiliyor. Işıktan koruyucu gölgelik ise özel projelerde çalışanların ihtiyaç duyduğu gizliliği mümkün kıldığı gibi aynı zamanda ışık hassasiyetine de odaklanarak ortam ışığını engelliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik
Acer ConceptD CP3 (CP3271KP) monitör, 6.249 TL’lik fiyatıyla satışta.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL