• Geri dön

  • 524 Görüntülenme

  • 76 Haber

  • 706 İşletme görüntülenme


Danfoss Eco™ termostatı, Danimarka Tasarım Ödülü’ne lâyık görüldü.
Danfoss Akıllı Isıtma ürünlerinden Danfoss Eco™ radyatör termostatı, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenen Danimarka Tasarım Ödülü
töreninde, “İnsanların Tercihi” kategorisinde büyük ödüle lâyık görüldü.

Danfoss, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da her yıl düzenlenen Danimarka Tasarım Ödülü’nde bu yıl Akıllı Isıtma ürünlerinden Danfoss Eco™ ürünüyle “İnsanların Tercihi” kategorisinde büyük ödül aldı. 

Danfoss Konut Isıtması Bölümü Başkanı Torben Pedersen, Design-People APS'den Klaus Schroeder ve Danfoss Global Lansman Müdürü Morten Bjerg Kofod, 28 Mayıs tarihinde Industriens Hus’ta gerçekleşen törende ödülü aldılar.

Danfoss Konut Isıtması Bölümü Başkanı Torben Pedersen ödülle ilgili olarak; "Danfoss Eco™' modelimizin Danimarka Tasarım Ödülünü kazanmasından onur ve gurur duyduk” dedi. 

Bu yıl Singapur, Çin ve ABD'den uluslararası üyelerin katılımıyla büyüyen jüri, Danfoss Eco™ modelini seçme nedenlerini şu şekilde açıkladı: "Bu ürün, özel konutlarda enerji tasarrufu sağlayabilen basit fakat yüksek verimli bir radyatör termostatı. Bluetooth uygulaması farklı odalarda ısı ayarı yapmayı kolaylaştırıyor. Evde enerji tüketimini kontrol altında tutan bir elektronik termostat olması nedeniyle aslında bu yeni bir konsept değil ancak şimdiye kadar çoğu ısıtma çözümü, maliyet ve kullanıcı dostu olma yönünden hiç bu kadar erişilebilir olmamıştı. Öte yandan Danfoss Eco™, sadece teknoloji meraklıları için değil, ortalama gelirli tüketiciler için geliştirilen ilk model olma özelliğini taşıyor.”

Danfoss Eco™ %30’a varan oranda enerji tasarrufu sağlıyor

Danfoss ve Design-People APS iş birliği ile tasarlanan Danfoss Eco™, küçük bir daire veya evde yaşayanlar için Bluetooth üzerinden evde radyatör ısıtmasını komple kontrol edilmesini sağlar. Bu çözümle enerji tüketiminden %30’a varan oranda tasarruf etmek mümkün. 

Danimarka Tasarım Ödülü ile ilgili daha fazla bilgi için: http://danishdesignaward.com/en/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL