• Geri dön

  • 232 Görüntülenme

  • 195 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Sokaktaki dostlarımız için çalışmalarımızı fedakârca sürdürdüğümüz bu günlerde, ilçemiz sınırlarında meydana gelen bu acı olayı kabul edilemez buluyoruz. Can dostlarımızın vahşice katledilmesi Gölbaşı Belediyesi olarak hem bizleri hem de ilçe halkını derinden üzmüştür. Bu insanlığa sığmaz olaydan haberdar olduğumuz ilk andan itibaren diğer kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olduk.

Sokak hayvanlarının yaşam hakkına saygı duyan bir belediye yönetimi olarak bu vahşete sebep olanların bir an önce bulunup adli makamlara sevki konusunda Gölbaşı Belediye Başkanımız Sn. Ramazan Şimşek de son derece hassastır. Yaşadığımız çevrede, biz insanlar kadar yaşam hakkı olan sokak hayvanlarımızla ilgili tedbirleri, belediyemiz görev ve sorumluluğunda olup olmadığına bakılmaksızın, almaya devam edeceğiz. Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Gölbaşı Belediyesi olarak can dostlarımıza yönelik vahşetin sorumlu ya da sorumlularının ortaya çıkarılması için tüm kurumlarla iş birliği içinde olacağımızın ve tüm hayvan severlerin acısını paylaştığımızın bilinmesini istiyoruz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL