• Geri dön

  • 216 Görüntülenme

  • 195 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN HEMŞEHRİLER İLE KUCAKLAŞMA

Gölbaşılıların huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışan ve hayata geçirdiği projelerle Gölbaşı’nı kalkındıran Başkan Ramazan Şimşek, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya ile birlikte İl Hemşehri Dernekleri yöneticilerini yemekte ağırladı.

” Gölbaşı bizim evimiz “

Göreve geldikleri günden bu yana birçok projeyle, yediden yetmişe tüm Gölbaşılılar için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerinin belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İl Hemşehri Dernekleri yöneticileri ile bir araya geldi. Gölbaşı’nın geleceğinden ve öneminden bahseden Başkan Şimşek” Gölbaşı bizim evimiz. Hepimizin doğduğu, büyüdüğü, eşimizin, dostumuzun ve sevdiklerimizin bulunduğu bir ev. Sizden bir Belediye Başkanınız, evladınız, kardeşiniz olarak ricam; omuz omuza vererek Gölbaşımızın hak ettiği yere gelmesi için bizlere yardımcı olmanız “dedi.

Sürdürdükleri projelerden bahseden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek; Kariyer Noktası, Umutlu Yaşam Merkezi, Paylaşım Noktası, BGMP ve Üniversiteliler Caddesi gibi önemli projelerini anlattı.” Hayat geçirdiğimiz her proje ile vatandaşımıza verdiğimiz hizmeti bir adım öteye taşımaktan gurur duyuyoruz” diyen Başkan Şimşek ”Gölbaşılı hemşerilerimizin bize olan güvenini boşa çıkartmamak en büyük temennimiz“ açıklamasında bulundu.

” Gölbaşı’nın kalkınması için herkes üstüne düşeni yapmalı “

İl Hemşehri Dernekleri buluşmasına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mevlüt Karakaya yaptığı konuşmada, Gölbaşı’nın kalkınması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekti. Karakaya ” Toplum, her bireyin önce kendisini sonra da çevresini kalkındırması ile gelişir. Farklılıklarımız bizleri daha ileriye taşımak için iyi yönde kullanıldığında, tüm toplumun gelişmesine katkı sağlar. Gölbaşı’nın kalkınması ve hak ettiği yere gelmesi için de herkes üstüne düşeni yapmalı. Farklılıkları harmanlayarak Gölbaşı’nın gelişimine katkı sağlamalı “dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL