• Geri dön

  • 194 Görüntülenme

  • 195 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


RAMAZAN ABİLERİNDEN ÇOCUKLARA ŞENLİK

Hafta sonu gerçekleşen Gölbaşı Belediyesi Çocuk Yaz Şenliği’ne Ankaralı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in de katıldığı şenliklerde; çocuklar doyasıya eğlendi.

Gölbaşı Şehir Parkı’nda gerçekleşen şenlik de palyaço, sihirbaz, masal kahramanlarından oluşan ekip ve kukla gösterileri ile keyifli bir hafta sonuna imza atıldı. Alanda bulunan hediye standında çocuklara puzzle, boyama kitabı dağıtılırken pamuk şeker standında kuyruk oluştu. Şenlik alanına ziyaret gerçekleştiren ve şenlik açılışında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, bu etkinlikler ile çocukları buluşturmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi. Gölbaşı Belediyesi olarak çocukları mutlu etmek için farklı farklı projelerde hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Şimşek “Salgınla beraber çocuklara elimizden gelen her şeyi yaptık. Salgın sürecinde de çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gölbaşı’nda salgın nedeni ile esnafımıza, resmi kurumlara, okullara desteği sağladık. 23 Nisan ve 19 Mayıs’ta belediye olarak etkinliklerimizi devam ettirdik. Okulların kapanmasıyla Çocuk Yaz Şenliğini tekrar yapma kararı aldık. Çocuklar için bir karne hediyesi olmasını istedik ve salgının hafiflemesiyle çocukları eğlendirmek istedik. Salgının bitmesiyle etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Şenliğe büyük ilgi gösteren çocuklar ve veliler ise mutluluklarını dile getirdi. Özellikle salgın döneminde bunalan çocuklar için güzel bir fırsat olduğunu aktaran veliler “Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız bu etkinlikler ile keyifli bir hafta sonu geçirdiler” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL