• Geri dön

  • 225 Görüntülenme

  • 195 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek Geleceğin Sporcuları İle Bir Araya Geldi…

BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK’TEN YAZ OKULLARINA ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okullarını ziyaret ederek, öğrenciler ile buluştu.

Futbol, kick boks, judo, jimnastik, güreş, tekvando branşlarında eğitim veren yaz spor okullarını ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Yaz okullarında öğrencilerimiz dilediği branş da eğitim alma hakkına sahip oluyor. Çocuklarımıza 6 branşta spor eğitimi veriyoruz. Dersler, alanlarında uzman ve tecrübeli hocalar eşliğinde yapılıyor. Hedefimiz çocuklarımızın sportif yeteneklerini geliştirmek. Yaz okulumuz sayesinde yetenekli sporcuları spor kulübü bünyesinde değerlendirerek lisanslı futbolcular yetiştiriyoruz. Şehit ve gazi çocuklarımıza ücretsiz vereceğimiz kurslarımıza bütün öğrencilerimizi bekliyoruz” dedi.

Spora verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Ramazan Şimşek “Çocuklarımızın, gençlerimizin spor dalları ile ilgilenmesi bizler için çok önemli. Sizler geleceğin yıldızları olacaksınız. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiniz günlerin gelmesi ve bizlere farklı branşlarda gurur yaşatmanız en büyük temennimiz.” açıklamasında bulundu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL