• Geri dön

  • 166 Görüntülenme

  • 195 Haber

  • 130 İşletme görüntülenme


Gölbaşı Belediyesi’nden Görkemli Kortej

GÖLBAŞI BELEDİYESİ ATATÜRK’ÜN BAŞKENT’E GELİŞİNİ KORTEJ GÖSTERİSİ İLE KUTLUYOR

Gölbaşı Belediyesi, 27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya gelişini kutlamak üzere görkemli bir kortej gösterisi gerçekleştirecek.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin kortej gösterisi ile kutlanacağını duyurdu.

Başkan Şimşek öncülüğünde düzenlenen kortej, atlılar ve seğmenlerin gösterisi ile olacak. Gölbaşılı vatandaşların katılımı ile renkli anlara sahne olacak kortej hakkında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygımızı sunmak ve Atatürk’ün Ankara’ya gelişini kutlamak için hazırladığımız kortej gösterisi, Gölbaşı’ndaki vatandaşlarımızın katılımları ile daha da önemli hale gelecek. Atatürk’ün, Tük Milleti için ifade ettiği manevi değeri andığımız böyle günlerde, milli duygular her daim ön plana çıkmakta. Türk Milletinin vefakâr evlatları olarak, düzenlediğimiz kortej gösterisine tüm vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Atatürk'ün Ankara'ya gelişini kutlamak üzere düzenlene kortej, 27 Aralık saat 13:00'de Kortej Kaymakamlık önünden başlayarak Atatürk Sahil Park’ında son bulacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL