• Geri dön

  • 331 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 248 İşletme görüntülenme


Mobilya ihracatının yüzde 25’ini sağlayan CNRİMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 15. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

CNRİMOB için geri sayım başladı!

Türkiye mobilya sektörünün tüm paydaşlarını aynı platformda bir araya getiren CNRİMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 15. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek fuar; Mobilya Dernekleri Federasyonu ve T.C. Ticaret Bakanlığı işbirliğinde KOSGEB desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Türkiye ekonomisinin en önemli sektörlerinden mobilya sektörünü tek çatı altında buluşturan CNRİMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 15. kez kapılarını açmak için hazırlanıyor.

Modern mobilyalardan klasik mobilyalara, modüler mobilyalardan ofis mobilyalarına, oturma gruplarından bebek, çocuk, genç mobilyalarına, yataklardan aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede ürün gruplarının sergileneceği CNR IMOB İstanbul Mobilya Fuarı, mobilya sektörünün yıllık ihracat hedefinin yüzde 25'ini karşılıyor. MOSFED ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen CNRİMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, bu yıl 50 bini yabancı olmak üzere 160 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Toplam 500 markanın katılması hedeflenen fuar, sektörün 2023 yılında hedeflediği 10 milyar dolar ihracat rakamına ulaşmasında kilit rol oynuyor. Türk mobilya endüstrisinin en yenilikçi ürünlerinin sergilendiği CNRİMOB'un ziyaretçi profilini zincir mağazaların yetkilileri, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar ve iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya mağazalarının sorumluları oluşturuyor. 11 salonda 500'ün üzerinde firmanın 1000'den fazla marka ile katılım göstereceği CNRİMOB, yurtdışından gelen alım heyetlerini de ağırlayarak sektörün yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir köprü oluyor.

Yurtdışından ve yurtiçinden gelen misafirlerinin fuar döneminde bir zorlukla karşılaşmaması için en ince detayı dahi planlayan CNR EXPO Yeşilköy, misafirlerine alan kiralama, fuar destek, seyahat, catering ve özel dekorasyonlu stand ayarlama hizmeti veriyor.

Türkiye mobilya sektörünün küresel pazarlara açılan vitrini olan CNRİMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de ziyaretçilerini bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL