• Geri dön

  • 401 Görüntülenme

  • 31 Haber

  • 248 İşletme görüntülenme


MOSFED II. Olağanüstü Genel Kurulu İstanbul’da gerçekleşti
MOSFED Başkanı Ahmet Güleç güven tazeledi
Mobilya sektörünün çatı kuruluşu Mobilya Dernekleri Federasyonu’nun (MOSFED) II. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Ahmet Güleç, oy birliğiyle 3. kez MOSFED Başkanı seçildi.

15 Ağustos 2018- Kayseri’den İnegöl’e, mutfak mobilyasından ofis mobilyasına geniş bir yelpazede tüm derneklerin temsil edildiği Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu MOSFED’in II. Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı 15 Ağustos 2018 günü İstanbul Polat Renaissance Hotel’de gerçekleşti. Toplantıda oyların tamamını alan Ahmet Güleç, yeniden başkan seçildi.

Olağanüstü genel kurulda delegelere hitap eden MOSFED Başkanı Ahmet Güleç konuşmasında Federasyonun ortaya çıkış gerekçesi, hangi çetin şartlarda ayakta kaldığı ve sektördeki öneminin altını çizerken, yeni dönemde ihracatın daha da arttırılmasına yönelik projelere ağırlık verileceğini belirtti. Güleç, “Türk mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan MOSFED’in başkanlığına beni tekrar layık gören tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da Türk mobilyasının bir dünya markası olması için çalışmaya devam edeceğiz. İlk hedefimiz; dünyada ilk 10 ülke içerisinde yer almayı amaçladığımız 2023 yılına kadar 1 milyon dolar üzeri ihracat yapan firma sayımızın 516’dan 6 bine yükseltilmesi. Bunun altyapısı üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Türkiye ekonomisinin konjonktürel olarak içinden geçtiği sürece de değinen Güleç, “ Bizler, sektör olarak hep birlikte üretmeli, fikir geliştirmeli ve ihracat yapmalıyız. En çok ihtiyacımız olan şey, kısır tartışmalarla birbirimizi aşağı çekmek değil, güçlerimizi birleştirerek üretmek ve milli bir görev olan ihracat odaklı projelere yönelmek olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL