• Geri dön

  • 227 Görüntülenme

  • 40 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Yatak Uzmanı İşbir Yatak, yeni evlenecek çiftler ve yatağını değiştirmek isteyenler için Mutluluk Kampanyası’nı başlattı.

Yaz aylarına girilmesi ve normalleşme adımlarının atılması ile düğün alışverişleri de hız kazandı. Bu anlamda İşbir Yatak, yeni evlenecek çiftlerin ve yatağını değiştirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak Mutluluk Kampanyası’nı başlattı.

Marka, Mutluluk Kampanyası dahilinde “Mutluluk Paketi” adını verdiği uyku setini cazip fiyat avantajı ile tüketicilerle buluşturuyor.

Desna Silver Baza + Atlantik Başlık + Lilium Yatak, 10.025 TL yerine 4.790 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca, bu alımlarda toplamda minimum 823 TL değerinde 1 adet ÇK silikon yorgan, 2 adet silikon yastık ve 1 adet fitted su geçirmez alez hediyesi bulunuyor.

Kampanya dahilinde olan Lilium yatağın, full ortopedik olmasını sağlayan destek unsurları bulunuyor. Ayrıca, yatağa uygulanan basıncı eşit oranda dağıtan rebounded katman ve her iki yüzünde bulunan konfor katmanları uyku severler için ideal bir uyku zemini sunuyor.

Kampanya 30 Haziran 2021 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanya detayları için www.isbiryatak.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL