• Geri dön

  • 100 Görüntülenme

  • 40 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Günün yorgunluğunu attığımız ve yatıp huzurlu uykunun kollarına kendimizi bıraktığımız yatakların hijyeni uyku sağlığımız için oldukça önemli. Bu nedenle, özellikle yaz aylarında çarşafları sık sık değiştirmek gerektiği gibi yatağın temizliğine de özen göstermek büyük önem taşıyor. İşbir Holding Ceo’su Metin Gültepe, sıcakların da etkisinin artmasıyla daha hijyenik bir uyku iklimi için yatak temizliğinin atlanmaması gereken çok önemli bir detay olduğuna dikkat çekti.

Yaz aylarında sıcaklıkların artış göstermesi ile birlikte uyku ürünleri ve yatak hijyeninin önemi de artıyor. Bu nedenle, yatak temizliği yaparken öncelikle yastık ve yorganların havalandırılması gerekiyor. Ayrıca, hem kullanım ömürlerini uzatıp hem de hijyenik ve sağlıklı bir uyku iklimi oluşturmak için yatakların kullanım talimatlarındaki temizleme önerilerine uymak önem taşıyor.

YATAK TEMİZLİĞİ UYKU KALİTESİNİ ETKİLİYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İşbir Holding Ceo’su Metin Gültepe, “Yaz mevsimine girdiğimiz aylarda, nevresim temizliği kadar yatak temizliği de uyku kalitesini doğrudan etkiliyor. Bu nedenle, çarşafların kış aylarına oranla daha sık değiştirilmesi ve uygun kullanma talimatları ile yatak hijyeninin sağlanması önem arz ediyor. Yatağın, daha az kirlenmesi ve daha uzun ömürlü olması için yatak koruyucularından faydalanmak ve yatağın düzenli aralıklar ile çevrilmesi de oldukça önemli. Tüketicilere baktığımızda, artık yatak ve uyku ürünleri alırken hijyen standartlarına uygun ürünleri tercih ettiklerini görüyoruz. Biz de marka olarak, hijyen standartlarını en üst seviyede barındıracak ürünler ile kullanıcılarımızın beklentilerine titizlikle yaklaşıyoruz. Üretmiş olduğumuz Vira Yatak, kumaşında kullanılan özel teknolojisi sayesinde uyku kalitesini ve sağlığını tehdit edebilecek unsurlara karşı etkin koruma sağlıyor. İşbir Hygiene+ kumaş teknolojisi ile hijyen hassasiyeti olanlar için geliştirilen ürün kullanıcılarına sağlıklı bir uyku iklimi sunuyor. Thermolite yastık ve yastık kılıflarımız ise 95oC yükseklikte yıkanabilir özelliği ile yaz aylarında da maksimum hijyen sağlıyor.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL