• Geri dön

  • 285 Görüntülenme

  • 40 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


Günümüzde, uykuya verilen önemin giderek artması doğal uyku ürünlerine olan ihtiyacı da beraberinde getiriyor. Konuyla ilgili uzmanlar, doğal uyku ürünlerinin uyku kalitesini en üst seviyeye taşıyarak sağlıklı bir uykuya zemin hazırladığını ortaya koyuyor. Bu kapsamda üretim yapan İşbir Yatak da, doğal malzemeleri uyku ürünleri ile buluşturuyor. Son teknolojiler ile tarihten ilham alınarak üretilen Troia At Saçı ve Cocodream yataklar, nefes alan doğal malzemeleri sayesinde gece boyu muhteşem bir uyku zemini oluşturuyor.

KADİM UYKU TEKNOLOJİLERİNİ MODERNLİKLE BULUŞTURUYOR
Mükemmel hava alma özelliği sayesinde ideal bir uyku konforu sağlayan Troia At Saçı Yatak, kadim uyku teknolojilerini modernlikle buluşturuyor. Kışın sıcak, yazın serin tutma özelliği ile dengeli bir uykuya da zemin hazırlıyor. Üst yüzeyindeki özel kumaşı ile hemen altında bulunan doğal ipek karışımlı vatkası ve gerçek at saçı katmanı ile hava sirkülasyonuna yardımcı oluyor. Hızlı buharlaşma ile nemin dağılmasını sağlayan en iyi malzemelerden biri olan at saçı, vücutta nem birikmesini önlemeye de yardımcı oluyor.

HİNDİSTAN CEVİZİ LİFLERİNDEN: COCODREAM YATAK
Özellikle, 9-12 yaş aralığındaki çocuklarda gece korkuları ve kendi odalarında yatamama gibi korkular ortaya çıkıyor. Bu süreçte, çocuklardaki uykuya dalma sürelerinin gitgide uzaması gece sıklıkla uyku bölünmelerini de beraberinde getiriyor. Bu nedenle, gece konforlu bir uyku geçiremeyen çocuk ertesi güne de fiziksel bir yorgunlukla başlıyor. Bu kapsamda İşbir Yatak, hindistan cevizi lifleri kullanılarak ürettiği Cocodream Baby yatak ile gece karanlıktan korkan çocukların güvenli bir uykuya olan ihtiyacını karşılıyor.

Hindistan cevizi kabuğu liflerinden oluşan katmanı, doğal deve tüyü dolgusu ve organik pamuk kumaşı ile sağlıklı bir uyku ortamı sunarken, dolgu malzemesi sayesinde de yumuşaklık sağlıyor. Organik pamuk kumaşı sayesinde de çocuklar ve bebekler için ideal bir seçenek sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL