• Geri dön

  • 300 Görüntülenme

  • 40 Haber

  • 30 İşletme görüntülenme


İşbir Yatak’ın koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık personellerine ilişkin başlattığı uyku ürünleri desteği, hijyenik yastıklarla devam ediyor. Firma, koronavirüs ile mücadelede milli dayanışmaya geçtiğimiz bugünlerde, markaların da katıldığı desteğini açıklamıştı. Bu destek kapsamında Sağlık Bakanlığı kuruluşlarına teslim edilen yatakların ardından sağlık çalışanlarının rahat uyku uyuyabilmesi için Türkiye’nin pek çok ilindeki sağlık kuruluşuna yastık desteğinde bulunmakta olduğunu duyurdu.

BİNLERCE YASTIK YOLA ÇIKTI

Yatak ve yastık desteğiyle sorunun ancak belli bir kısmına çözüm getirebildiklerini ifade eden İşbir Yatak CEO Metin Gültepe: “Fabrikalarımızda ürettiğimiz binlerce yastık onlarca hastaneye ulaştırılmak üzere peyderpey sevk ediliyor. Sağlık çalışanlarımız ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli. Görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için onların uyku kaliteleri de bu doğrultuda önem kazanıyor. Rahat uyku önemli ancak yeterli değil” diye konuştu.

Gültepe, “Devletimizin de her fırsatta altını çizdiği gibi bu süreçte sosyal mesafeyi gözeterek, hijyene dikkat ederek yaşamımızı sürdürmeliyiz. Virüsün yayılma hızını azaltmak sağlık çalışanlarımızın rahat bir nefes alması açısından önemli. Hastalığın yayılmasını durdurmak sağlık sistemimizi ayakta tutacak en önemli unsur” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ DESTEK TALEPLERİNE OLUMLU DÖNÜŞ

Kendilerine sağlık çalışanlarından destek taleplerinin de geldiğine değinen Gültepe: “Bu çalışma kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde yer alan kuruluşlardan da destek talepleri alıyoruz. Elbette tümüne yetişmemiz mümkün değil ancak, bunlara elimizden geldiğince ve gücümüzün yettiğince olumlu yanıt verip, sağlık personellerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Desteklerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecektir. Bu sorumlu hareketin sektörün diğer oyuncularına da örnek olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL