• Geri dön

  • 170 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 2.589 İşletme görüntülenme


Güven Kıraç, bu kez mangal başında ekran karşısına geçiyor

istegelsin’den yeni reklam filmi

7 bin çeşit geniş ürün yelpazesi ile süpermarket deneyimini geleneksel market fiyatına online sunan istegelsin’in bir diğer reklam filmi de ekranlarda. Güven Kıraç’ın yer aldığı yeni reklam filminde Kıraç, kömürden, köfteye neye ihtiyacı varsa istegelsin’den sipariş verdiğini, binlerce çeşit ürüne tek bir uygulamadan ulaşabildiğini anlatıyor.

Kreatif çalışmalarını M.A.R.K.A.’nın yürüttüğü serinin yeni reklam filminde Güven Kıraç, bu kez mangal başında ekran karşısına geçiyor. “Kömür, köfte, kıyma... Neye ihtiyacım varsa istedim geldi” diyerek herkesi istegelsin uygulamasında alışveriş yapmaya yönlendiren Kıraç, tek bir uygulamada 7 bin çeşit ürünü bulabildiğini anlatıyor. Domatesten patatese, kavundan karpuza, mangaldan, yelpazeye kadar neye ihtiyacı varsa istegelsin’den sipariş verebildiğinin altını çizen Kıraç, gülümseten filmde ilk alışverişte 30 TL indirim olduğunun da bilgisini paylaşıyor.

Ürünler soğuk zincir bozulmadan ulaştırılıyor

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan online süpermarket istegelsin İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde hizmet veriyor. istegelsin’de meyve sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile, kırtasiye ve oyuncaktan anne bebek malzemelerine kadar 7 bin çeşit ürün yer alıyor. 240’tan fazla tedarikçisi bulunan istegelsin’de ürünler kullanıcılara soğuk zincir bozulmadan, özel araçlarla ulaştırılıyor. Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, taze ve soğuk zincir ürünleri hariç, kargoyla taşınabilen binlerce ürünü ise market fiyatına kullanıcılarına kargo ile ulaştırıyor. Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılar verdikleri siparişi kargo aracılığıyla teslim alabiliyor. istegelsin uygulaması App Store, Huawei Store ve Google Play’den indirilebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL