• Geri dön

  • 324 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 2.588 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en kapsamlı online süpermarketi istegelsin Ekim ayı datalarını paylaştı. Geçtiğimiz ay en çok taze sebze ve meyve satılırken ardından atıştırmalık ve içecek geldi. Ekim ayında satışı en çok artanlara bakıldığında ise ilk sırada yağlar, ardından yardım kolisi ve makarna, mantı, erişte yer aldı.

7 binden fazla çeşit ürünüyle Türkiye’nin en kapsamlı online süpermarketi istegelsin, Ekim ayı datalarını açıkladı. Ekim ayında satışı en çok artanlar sırasıyla sıvı yağlar, içinde çeşitli temel gıdaların bulunduğu yardım kolisi, makarna, mantı ve erişte grubu olurken onları kamp malzemeleri, bağışıklık güçlendiren ürünler, temizlik malzemeleri ve romanlar izledi. Açık havada yapılan etkinliklerin artması nedeniyle kamp malzemelerine talep artarken mevsim geçişi olması nedeniyle bağışıklığı güçlendirme ihtiyacı sonucu bu ürünlerin satışında da artış gözlemlendi.

Sebzelerde salatalık, atıştırmalıkta çikolata
Ekim ayında ay en çok satılan ürünler ise taze sebze ve meyve oldu. Sebze meyvenin ardından atıştırmalıklar, içecek, süt ve süt ürünleri geldi. Taze sebze meyvede en çok Çengelköy salatalık, limon, maydanoz ve havuç alınırken atıştırmalıklarda çikolata, içeceklerde su, maden suyu ve soda tercih edildi.

Siparişler yüzde 10 arttı
Siparişler en çok öğlen verilirken en çok tercih edilen teslimat saati aralığı ise 16.00 – 17.00 oldu. Ekim ayında günlük sipariş oranı Eylül ayına göre yüzde 10 artarken en çok sipariş verilen gün Salı olarak öne çıkıyor. Semt bazında incelendiğinde en çok sipariş veren bölgeler İstanbul’da Kadıköy, Ankara’da ise Çankaya olurken onları Ümraniye, Maltepe ve Üsküdar izliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL