• Geri dön

  • 192 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 2.589 İşletme görüntülenme


Taptaze Süpermarket istegelsin’in CEO’su Sedat Yıldırım,

Webrazzi Summit 2021’de Gıda Perakendeciliğinin Geleceğini ve istegelsin’in ‘Gıdaya Saygı, Geleceğe Umut’ vizyonunu paylaşacak.

Türkiye’nin taptaze süpermarketi istegelsin’in CEO’su Sedat Yıldırım, Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2021’de konuşmacı olarak yer alacak. 20 Ekim’de gerçekleştirilecek etkinlikte Yıldırım, dünyanın ve ülkemizin karşı karşıya olduğu en büyük sorunlardan biri olan gıda israfına da değineceği ‘Gıdanın ve Gıda Perakendeciliğinin Geleceği’ başlıklı bir konuşma yapacak.

Uçtan uca tüm operasyonlarında gıdada sıfır atık felsefesi çalışan istegelsin’in yeni teknolojiler kullanarak gıda israfını önlemeye yönelik attığı adımların yanı sıra, bireysel olarak da her bir tüketicinin gıda israfına karşı geliştireceği alışkanlıklar ile nasıl bir kolektif etki yaratılabileceğini anlatırken, bu büyük etki için her bir adımı da detayları ile paylaşacak.

Gıda israfının ve gelecek için sonuçlarının büyük önem kazandığı günümüzde Yıldırım, istegelsin’in alışverişin geleceğinin gezegen için fayda odaklı şekillenmesine liderlik etmek üzerine kurulunu marka vizyonunu kamuoyu ile paylaşılacak.

Türkiye girişimcilik ve teknoloji ekosisteminin buluşma noktası olan ve yılda bir kere gerçekleşen Webrazzi Summit, bu yıl hibrit bir modelle kısıtlı sayıda katılımcıyla offline ve online olarak gerçekleşecek. Etkinlikte iş ve sanat dünyasından önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL