• Geri dön

  • 747 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 2.577 İşletme görüntülenme


istegelsin İstanbul’dan Sonra Şimdi de Kocaeli’nde!

Market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını sağlayan istegelsin, hizmet alanını genişletiyor. Kocaeli’nde Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’dan sonra şimdi de İzmit’te faaliyetlerine başlıyor. istegelsin zengin ürün gamını 15 Kasım Cuma günü itibarıyla 12.00- 23.00 saatleri arasında en taze ve hijyenik şekilde müşterilerinin kapısına ulaştıracak. Üstelik Aralık sonuna kadar Kocaeli’ne özel ilk alışverişe 30 TL indirim anında hediye!

180 farklı şirketten tedarik ettiği 7 bin ürün çeşidiyle taze gıdadan, temizliğe; vegan ürünlerden organik ürünlere kadar müşterilerinin hemen her ihtiyacını karşılayan istegelsin, önümüzdeki yıl daha fazla kişinin hayatına dokunmayı hedefliyor.

Faaliyete geçtiği ilk yılında İstanbul’un tamamına (adalar ve Şile hariç) hizmet vermeye başlayan istegelsin, yeni şehirlerle yoluna devam ediyor. Yılın bitmesine az bir zaman kala önemli bir atak yapan #çoksüpermarket istegelsin, Kocaeli’nde Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’dan sonra şimdi de İzmit’te hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. istegelsin, 15 Kasım Cuma günü itibarıyla soğuk zincir bozulmadan, taptaze ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak. istegelsin’in kullanıcılarına bir sürprizi de var. İlk alışverişe özel 30 TL indirim anında hediye!

Tüm ürün ve kampanyalar dahil
İstanbul’da olduğu gibi yeni lokasyonlardaki kullanıcılar da tüm ürün ve kampanyalara ulaşabilecek. Halihazırda 7 bin ürün çeşidinden istediklerini seçebilecekler. Her geçen gün ürün çeşitliliğini artıran istegelsin, çeşitliliği gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90'ını karşılayacak hâle getirmek istiyor. Şu an 1 milyon indirilme sayısı ve 300 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, yeni şehirlerle birlikte hedef kitlesini de artırmayı hedefliyor.

10 kat büyüme hedefi
istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri, soğuk zincir kırılmadan kullanıcısına ulaştırıyor. Bu noktada sahip oldukları güçlü altyapı ve dağıtım ağının önemini vurgulayan istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “#çoksüpermarket sloganıyla hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetin en ayrıştırıcı özellikleri arasında; etlerde mahalle kasabı güvenini sunmamız, meyve, sebzeyi taze, temiz ve özel paketlerde göndermemiz ve soğuk zinciri bozmadan her türlü market ihtiyacını karşılamamız yer alıyor. İş modelimiz normal bir süpermarketten farklı olarak sadece fiziksel anlamda bir mağaza açmamak üzerine kurulu. İstanbul’da mevcutta sekiz dağıtım merkezimiz bulunuyor. Kesin olmamakla birlikte şubatta Ankara ve mayısta da Bodrum’da olmayı planlıyoruz. 2020 yılında ciroda 10 kat büyüme hedefliyoruz. Şu anda 150 kişiyi istihdam ediyoruz, hedefimiz 2020 sonunda bu sayıyı 300’e çıkartmak.” diye konuştu.

Istegelsin hakkında:
Market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını sağlayan istegelsin, Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir markalarının ürünlerine süpermarket fiyatlarıyla ulaşılmasını sağlıyor. App Store ve Google Play’de bulunan uygulamasıyla, yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatan istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme avantajı sunuyor. Yüzlerce marka, binlerce çeşitten oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip olan istegelsin, kullanıcılarına; alternatif ürün seçimi, stok sorunu, son kullanma tarihi gibi problemlerin yaşanmadığı hızlı ve kolay bir market alışverişi tecrübesi yaşatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL