• Geri dön

  • 682 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 2.577 İşletme görüntülenme


“Taze Perşembe” ile Sebze-Meyve Kapınıza Geliyor 
Online süpermarket istegelsin ile hayat çok kolay! Pazara gitmeden mevsiminde taze ve sağlıklı sebze-meyveyi kapınıza kadar getiriyor. Fesleğenden deniz börülcesine, reyhandan pancara kadar pazarda bulabileceğinizden çok daha fazla ürün “Taze Perşembe” konseptiyle istegelsin’de!

“Hangi semtte hangi saatlerde pazar kuruluyor? Acaba iş çıkışı yetişebilir miyim?” Bu sorular çalışan, şehirli insan için oldukça bilindik. Ama artık bir kolayı var! Online süpermarket istegelsin, mevsiminde taze ve sağlıklı sebze-meyveyi “Taze Perşembe” konseptiyle kapınıza kadar getiriyor. Listede neler yok ki… Fesleğen, tere, pancar, kuzukulağı, lorosso, reyhan, deniz börülcesi, maydanoz, maskolin, Brüksel lahanası, Ejder meyvesi, armut, taze ceviz, çilek, acur, kuşkonmaz, soya filizi en taze halleriyle her Perşembe istegelsin’de! 

800 bin indirilme sayısı ve 200 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, kullanıcılarına yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatmaya devam ediyor. 

Hayatı kolaylaştırıyor 
Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, günün her saatinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 180 farklı şirketten tedarik ettiği 16 bin 500 ürünü en taze ve hijyenik şekilde müşterilerinin kapısına kadar götürüyor. istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme avantajı sunuyoruz. Kullanıcılarımıza hızlı ve kolay bir market alışverişi tecrübesi yaşatıyoruz.” dedi. 

istegelsin hakkında:
Market alışverişinin zaman kaybetmeden, kolayca yapılmasını sağlayan istegelsin, Türkiye’nin en kaliteli ve güvenilir markalarının ürünlerine süpermarket fiyatlarıyla ulaşılmasını sağlıyor. App Store ve Google Play’de bulunan uygulamasıyla, yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatan istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme avantajı sunuyor. Yüzlerce marka, binlerce çeşitten oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip olan istegelsin, kullanıcılarına; alternatif ürün seçimi, stok sorunu, son kullanma tarihi gibi problemlerin yaşanmadığı hızlı ve kolay bir market alışverişi tecrübesi yaşatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL