• Geri dön

  • 1.169 Görüntülenme

  • 125 Haber

  • 344 İşletme görüntülenme


Migros, 26 Ağustos – 22 Eylül tarihleri arasında yapılan 200 TL ve üzeri kırtasiye alışverişlerinin bir kısmını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlıyor ve çocukların nitelikli eğitim desteği ile buluşmasına katkı sağlıyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Migros, çocukları aydınlık bir gelecekle buluşturmak için anlamlı bir işbirliğine imza attı. Okul alışverişinin güvenilir adresi Migros, anaokulundan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin okulda ihtiyaç duyabileceği malzemeleri, Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalarında, 700’ü aşkın ürün seçeneğini en uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Bu kapsamda Migros, 200 TL ve üzeri kırtasiye alışverişi yapan müşterileri adına TEGV’e bağışta bulunuyor ve TEGV’de etkinliklere katılan çocukların geleceğine ışık tutuyor.

Migros Ticaret A.Ş Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ekmel Nuri Baydur, yapılan iş birliği ile ilgili Migros olarak çocukların eğitim hayatına destek olabilmek için tüm gayretlerini ortaya koyduklarını belirterek şunları kaydetti: “Sadece 2021 yılında sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak 4 binden fazla çocuğun gelişimine aracı olduk. Bu eğitim-öğretim döneminde de çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak üzere yeni bir projeyi hayata geçirdik. Okula dönüş heyecanının yaşandığı bugünlerde, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte gerçekleştirdiği çalışma kapsamında çocuklarımızın hayatına iyilikle dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mağazalarımızdan yapılan kırtasiye alışverişlerinin belirli bir oranını TEGV’e bağışlayarak, çocuklarımızın eğitimine destek vereceğiz. Bu kapsamda tüm müşterilerimizi bu kıymetli projenin bir parçası olmaya ve eğitimin geleceğine katkıda bulunmaya davet ediyoruz.”

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Genel Müdürü Sait Tosyalı ise iş birliğinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Bu tür işbirlikleri ile geniş kitlelere ulaşarak çocuklarımıza eğitim desteği veriyor, geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerin nitelikli ve donanımlı yetişmelerine vesile oluyoruz. Pandemi nedeniyle uzunca bir süredir çocuklarımıza dijital etkinliklerimizle ulaşabildik. Yurt genelindeki 59 noktamızda çok özlediğimiz çocuklarımızı gönüllülerimizle birlikte yüz yüze etkinliklerimizle kucaklamaya hazırlanıyoruz. Migros ile gerçekleştirdiğimiz bu kampanya ile daha fazla ihtiyaç sahibi çocuğumuzun nitelikli eğitime erişebilecek olması bizi çok heyecanlandırıyor. Migros’a ve kampanyaya katılan değerli müşterilerine bu anlamlı iş birliği için teşekkür ediyoruz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL