• Geri dön

  • 141 Görüntülenme

  • 125 Haber

  • 344 İşletme görüntülenme


Macrocenter, Kanyon mağazasında Sevgililer Günü'ne özel keyifli bir workshop gerçekleştirdi. Aşçı, danışman ve dijital içerik üreticisi Doğa Huriye Özkaya ve Macrocenter baş şefi Ayşegül Talu'nun anlatımlarıyla gerçekleştirilen workshopta, katılımcılar Macrocenter'ın Macropicks ürünleriyle hazırlanan özel Sevgililer Günü menüsünü deneyimledi.

Macrocenter, Kanyon AVM içerisinde yer alan mağazasında Sevgililer Günü'ne özel keyifli bir lezzet deneyimine ev sahipliği yaptı. Macroatelier mutfağında gerçekleşen workshopta deneyimli aşçı ve dijital içerik üreticisi Doğa Huriye Özkaya ile Macrocenter baş şefi Ayşegül Talu, özel konuklarla Sevgililer Günü menüsü hazırladı. Menüdeki lezzetli tarifler, Macrocenter’ın Macropicks kategorisindeki yalnızca Macrocenter’da bulunan ithal ürünler kullanılarak hazırlandı.

Macroatelier’de Lezzet Dolu bir Workshop
Paşabahçe ve Aryıldız desteği ile hayata geçirilen etkinliğe Aslıhan Gözdem Kaya, Beril Oymak, Gamze Öztan, Kaan Yarman, Lian Penso Benbasat, Nesrin Kısacık, Ezgi Coşkun Gümüş ve Pınar Aluç katılım sağladı. Konuklar, Macroatelier mutfağında bu özel gün için yaptıkları karidesli limon kremalı linguini, mozzarella, cennet hurmalı salata ve brownie tariflerinden oluşan menüyü deneyimledi. Macropicks ürünlerinin hikayeleri ve bu ürünlerin kullanıldığı tarifler de katılımcılarla paylaşıldı. Lezzet ve eğlence dolu etkinliğin sonunda katılımcılara Macrocenter’ın Macropicks ürünleri hediye edildi. Macrocenter, bu etkinlikle Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyen konuklarına hem lezzetli bir deneyim sundu hem de aşkla yapılan yemeklerin, paylaşıldıkça daha da güzelleştiği mesajını verdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL