• Geri dön

  • 680 Görüntülenme

  • 125 Haber

  • 344 İşletme görüntülenme


Beylikdüzü Migros AVM, bu yıl da Beylikdüzü Kariyer Merkezi (BEYKAM) tarafından yürütülen “Örgü Oyuncak Projesi” kapsamında el emeği göz nuru hediyelik eşyalar hazırlayıp satan emektar kadınlar için ücretsiz stant desteğinde bulunmaya devam ediyor. Beylikdüzü ilçesinde yaşayan kadınlar, 4-12 Mart tarihleri arasında ürünlerini Beylikdüzü Migros AVM’de ziyaretçilerle buluşturacak.

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında, Beylikdüzü ilçesinde ikamet eden emektar ev kadınlarının, ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerinin alıcılarla buluşmasına vesile oluyor.

Beylikdüzü Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Beylikdüzü Kariyer Merkezi (BEYKAM), 2015 yılında, çeşitli nedenlerle işgücü piyasasına dâhil olamayıp evden çalışmak isteyen kadınlara yönelik sayısız proje sunuyor. Beylikdüzü Migros AVM’de, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 4-12 Mart tarihleri arasında BEYKAM için ücretsiz stant desteği sunarak kadın istihdamının desteklenmesine yardımcı oluyor. Proje dâhilinde, Beylikdüzü ilçesinde ikamet eden kadınların, evde ürettikleri hediyelik eşyalar ve oyuncaklar satışa sunuluyor. Beylükdüzü Migros AVM ise kadınlara destek olarak, el emeği ürünlerinin alıcılarla buluşmasını sağlıyor.

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi hakkında:
1997 yılında faaliyete geçen Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Beylikdüzü’nün odak noktası konumundadır. Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, 2001 Mayıs ayından beri ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmektedir.

130 mağaza, toplam 1400 araçlık açık ve kapalı otopark, 5M Migros hipermarket, cafe, restoran, fast food, ünlü markaların yer aldığı erkek, kadın, çocuk tekstil mağazaları ile ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Merkezde ayrıca ücretsiz olarak faydalanabilinen bir adet bebek odası ve doktor odası bulunmaktadır. Gerektiğinde engelli ziyaretçiler tarafından kullanılabilmesi için tekerlekli sandalyeler mevcuttur. Toplam üç kattan oluşan alışveriş merkezi, İstanbul’un en büyük Migros Hipermarketi; çocuk oyun alanı, terzi, lostra, eczane, kuaför salonu, elektronik eşya, ev tekstili, kozmetik, kitap, müzik, oyuncak, spor mağazaları ile küçük büyük, erkek kadın herkesin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir.

Toplam 40 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi tüm ziyaretçiler için bir buluşma noktasıdır. ECE Türkiye yönetimi, daima ileriye dönük, yenilikçi ve ilginç projeleriyle ziyaretçilerine farklı seçenekler sunabilmeyi hedeflemektedir. Yıl boyunca düzenlenen çeşitli aktivitelerle ziyaretçilere farklı atmosferlerde unutamayacakları anılar yaşatılmaktadır. Yıllardan beri en çok tercih edilen alışveriş merkezi olmayı sürdüren Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi birbirinden ilginç ve çarpıcı aktiviteleriyle büyük küçük herkesin ilgi odağı olmayı sürdürecektir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL