• Geri dön

  • 143 Görüntülenme

  • 125 Haber

  • 344 İşletme görüntülenme


Sanal gerçeklik deneyimine hazır mısınız?

Sömestirde eğlencenin ve farklı deneyimlerin adresi:
Beylikdüzü Migros AVM

Ziyaretçilerine alışverişin dışında eğlenceli ve unutamayacakları deneyimler sunan Beylikdüzü Migros AVM, ara dönem sömestir tatili için muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek VR deneyimleme etkinliği, ziyaretçilere heyecan dolu bir fırsat sunacak, 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Kral Şakir gösterileri de eğlenceli anlar yaşatmaya devam ederek unutulmaz anlar yaşatacak.

20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Beylikdüzü Migros AVM, sömestir tatili için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Beylikdüzü Migros AVM ziyaretçilerini, 13-17 Kasım tarihleri arasında zemin kat etkinlik alanında, unutulmaz bir deneyim bekliyor. Sanal gerçeklik gözlükleri ile okçuluk, kayak, snowboard ve rollercoaster gibi farklı alanlarda sunulan VR deneyimleme etkinliği, katılımcılara yeni ve heyecan verici bir dünyada gezme şansı veriyor. 14:00-20:00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaretçilere sunulacak etkinlik kapsamında, katılımcılar, sanal gerçeklik gözlükleriyle heyecan verici spor deneyimleri ile adrenalin dolu anların keyfini çıkaracak.

Ayrıca 15-16 Kasım tarihlerinde ise zemin kat etkinlik alanında düzenlenecek Kral Şakir gösterileri, ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatmaya devam edecek. 13:00, 15:00 ve 17:00 saatlerinde gerçekleştirilecek olan gösteriler, çocukların ve ailelerin keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlayacak. Beylikdüzü Migros AVM ziyaretçileri, heyecan dolu ve eğlenceli etkinliklerle dolu dolu bir tatil geçirecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL