• Geri dön

  • 719 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 10 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin 1 numaralı tercihi Dardanel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı miniklerin çok sevdiği Fish Fingers’ın yeni reklam filmiyle karşılıyor. Dardanel’in marka yüzü ünlü şef Somer Sivrioğlu, filmde çocukları mutfağına konuk ediyor. Onlar için protein ve Omega 3 deposu, dışı kıtır içi %100 mezgit fileto Fish Fingers ile nefis bir tabak hazırlıyor.

Sağlıklı beslenmeye özen gösteren yetişkinler kadar çocukların da favorisi olan Dardanel, Fish Fingers ile minikler için balık yemeyi eğlenceli hale getiriyor. %100 mezgit filetodan üretilen Fish Fingers, doğal bir protein kaynağı olmasının yanı sıra zengin Omega 3 içeriğiyle çocukların sağlıklı gelişimine destek oluyor. Her zaman kaliteli, güvenilir ve yenilikçi ürünler sunan Dardanel, Fish Fingers’ta çiftlik üretimi değil, açık denizlerin tertemiz sularından gelen balıkları kullanarak da fark yaratıyor. Aileler, koruyucu içermeyen Fish Fingers’ı güvenle tercih ediyor.

En çok çocuklara yemek hazırlamayı seviyorum!

Deniz ürünlerindeki uzmanlığını ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun mutfaktaki ustalığıyla birleştiren Dardanel, tüm yıla yayılacak reklam kampanyasına Fish Fingers ile devam ediyor. Somer Şef ile miniklerin bir araya geldiği yeni film, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde yayınlandı. Somer Şef filmde, “Yemek hazırlamayı en çok sevdiklerim onlar” diyerek, mutfağında konuk ettiği çocuklara nefis bir Fish Fingers tabağı hazırlıyor. “Çocuklara parmaklarını yediren lezzet” sloganlı filmde, tavada ve fırında pişirilebilen Fish Fingers’ın pratikliğine de vurgu yapılıyor. Reklam filmi, Dardanel.com ve Dardanellezzeti.com adreslerinde izleyicilerle buluşuyor.

Somer Şef’in Dardanel ile sağlıklı tarifleri Dardanel.com.tr’de

Şef Somer Sivrioğlu’nun Dardanel ürünleriyle hazırladığı tüm zengin tarif seçenekleri, Dardanel.com.tr adresinde lezzet severlerle buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL