• Geri dön

  • 95 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 10 İşletme görüntülenme


Dardanel, pratik ve sağlıklı lezzetleriyle yılbaşında kalabalık sofralara unutulmaz tatlar katmaya hazırlanıyor. Ton balığından dondurulmuş deniz ürünlerine kadar pek çok lezzetle yapılacak tarifler yılbaşı sofralarına renk katıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli yılbaşı kutlamalarına lezzet katacak, hafif ve sağlıklı bir tarif paylaşıyor. Balık ve deniz ürünleri gerek faydaları gerekse lezzetiyle, kutlama sofrası kurmak isteyenler için güzel bir seçim olarak öne çıkıyor. Yılbaşı sofralarında sağlıklı bir dokunuş ve lezzet arayanlara farklı alternatifler sunan Dardanel, Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli’nin özel tarifi ile yeni yıl kutlamasına davet ediyor.

Ana yemekten salataya, mezeden tatlıya, pratik ve nefis yılbaşı menüsü hazırlamak isteyenler Dardanel’in yeni çeşitlerle zenginleştirdiği Dondurulmuş Deniz Ürünleri ile yılbaşı sofralarına farklı bir tarz getiriyor. Somon Fileto ve Norveç Haşlanmış Karides ile zenginleşen Dardanel Dondurulmuş Deniz Ürünleri ailesi Jumbo Karides, Kuzey Ege Çim Çim Karides, Somon, Fish Fingers, Kalamar Tava, Mezgit Pane ve Fish Fingers Gold gibi birbirinden lezzetli seçeneklere ev sahipliği yapıyor. Buzluktan çıkarılan ürünler, kısa sürede hazır hale geliyor. Dardanel birbirinden leziz ürünleriyle sağlık, lezzet ve pratikliği bir araya getirirken sofralar da lezzetleniyor.

Taylan Kümeli ile Dardanel’li yılbaşı yemeği
Lezzetli ve sağlıklı deniz ürünleriyle, yeni yılda sağlıklı bir başlangıç yapmaya davet eden Kümeli, Dardanel Jumbo karidesle hazırlanan hem leziz hem de pratik bir tarif paylaşıyor.

Karidesli Glutensiz Makarna
Malzemeler:
1 paket Dardanel jumbo karides
1 paket glutensiz spagetti makarna
1/2 soğan, 2 kase taze ıspanak
1 kase mantar
1 paket az yağlı krema
2 diş sarımsak
1 limon kabuğu ve suyu

Yapılışı:
Makarnanızı pişirme talimatlarına göre pişirin ve süzün, suyundan 1 kap ayırın. Bir tavanın içinde biraz tereyağı ile soğanları kavurun, sarımsağı ekleyin iyice kavurun, buzunu çözdürdüğünüz karidesleri ekleyin, ıspanakları ve mantarları ekleyin. 5 dakika pişirin. Biraz makarna suyundan ekleyin. Suyunu çekince kremayı ekleyin. Limon suyu ve limon kabuğunu ekleyin. Ocaktan alın. Makarnayı karıştırın ve tabağa alın, üzerini rende peynir ve yeşillikler ile süsleyin. Afiyet olsun!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL