• Geri dön

  • 135 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 10 İşletme görüntülenme


Dardanel, bu yıl 3 Kasım Dünya Sandviç Günü’nü kutlarken Mr. NO ile Türkiye’yi yepyeni bir sandviçle tanıştırıyor. Türkiye’nin ilk paketli hazır sandvici olarak kendi kategorisine liderlik eden Mr. NO’nun yeni ürünü 'Dolgulu Sandviç’ tatlı, tuzlu dört farklı çeşidi, özel ekmeği ve akışkan iç malzemesiyle sağlıklı bir atıştırmalık olarak öne çıkıyor.

Tarihi yüzyıllar öncesine dayanan iki dilim lezzetli ekmeğin arasında özenle seçilmiş malzemeler ile hazırlanan sandviç, bazı anlarda dünyanın en özel ve en güzel yemeği olabilir. Dardanel 2005 yılından bu yana, pratik veyenilikçi ambalajları içerisinde birbirinden lezzetli Mr. NO sandviçlerini tüketicilerle buluşturuyor.

Mr. NO her yıl kutladığı 3 Kasım Dünya Sandviç Günü’nde bu yıl bir de ilke imza atıyor ve Türkiye’yi yepyeni bir sandviçle tanıştırıyor: Mr. NO Dolgulu Sandviç.

Türkiye’nin ilk kapalı ve içi dolgulu sandvici olan Mr. NO Dolgulu Sandviç, özel ekmeğinin içerisinde akışkan iç malzemesiyle dört çeşitten oluşuyor. “Çikolata Frambuaz Böğürtlen”, “Limonlu Cheesecake” ve “Sütlü Karamelli” tatlı çeşitleri üç farklı lezzet olarak damakta unutulmaz bir tat bırakırken, nefis çavdar ekmeği ve dopdolu labne dolgusuyla hazırlanan tuzlu çeşidi ise açlığı bastırmaya birebir.

Dardanel’in Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının sonucunda titizlikle hazırlanan ve kısa süre önce raflarla buluşturulan Mr. NO Dolgulu Sandviç’ler tatlı ve tuzlu seçenekleriyle gün içerisinde çay ya da kahve yanında pratik ve sağlıklı atıştırmalık alternatifi olarak sunuluyor.

Mr. NO Klasik ve Gurme serileri

Sandviç keyfine Dardanel kalitesi ve güvencesini katan Mr. NO’nun tüm sandviç çeşitleri ofiste, okulda, yolda ya da tatilde pratik, lezzetli bir öğün ve sağlıklı atıştırmalıklar olarak günün her anında tüketilebiliyor. Mr. NO’ya özel tariflerle hazırlanan ve her bir çeşidi özel soslarla lezzetlendirilen sandviçler; yumuşacık ve benzersiz Mr. NO ekmeğini, özenle seçilmiş, en kaliteli malzemelerle buluşturuyor. Lezzetini kaybetmeden, en hızlı ve taptaze şekilde tüketicilere ulaştırılıyor. Gurme serisinde; Ton Gurme, Mozzarella Jambon, Tavuk Teriyaki, Dana Bacon Füme Etli, Somon Füme, Hindi Füme ve Ezine Peynirli gibi seçkin lezzetler bulunuyor. Klasik kategorisinde; Mr. NO’nun çok sevilen Ton Balıklı, İtalyan Salata, Tavuk Salata, Kaşar Salam ve Kaşarlı çeşitleri yer alıyor. Cheddar Jambon’lu Mega sandviç herkesi lezzete doyuruyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL