• Geri dön

  • 900 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 10 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin 1 numaralı tercihi Dardanel, deniz mahsullerini seven ancak pişirmeye vakti olmayanlara 8 dakikada hazırlanabilen Kolay Pişir serisini sunuyor. Yeni reklam filminde deniz mahsullü makarna, balık kavurma ve tereyağlı karides gibi birbirinden lezzetli Kolay Pişir ürünlerini anlatan ünlü şef Somer Sivrioğlu, “8 dakikada şef tabakları masanızda” diyor.

Türkiye’nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel, ünlü şef Somer Sivrioğlu ile imza attığı, yıl boyu devam edecek kampanyasını Dardanel Kolay Pişir’in yeni reklam filmiyle sürdürüyor. Somer Şef filmde, “Deniz mahsullerine bayılıyoruz ama evde hazırlamaya üşeniyoruz” diyen genç bir çifti, 8 dakikada pişirilebilen Dardanel Kolay Pişir çeşitleriyle tanıştırıyor. Filmde nefis deniz mahsullü makarnalar hazırlayan Somer Şef, “Dardanel Kolay Pişir ile şimdi şef siz olacaksınız” diyor. Reklam filminde; karides, balık kavurma gibi deniz mahsullerini nasıl tüketeceğini bilmeyen veya pişirmeye vakti olmayanların da şef elinden çıkmış gibi tabaklar hazırlayabileceğine vurgu yapılıyor.

Açıyorsun, 8 dakikada pişiriyorsun, 4 farklı seçeneği ile hiçbir ön hazırlık olmadan tabakta…

8 dakikada enfes deniz ürünlerini sofranıza getiren Kolay Pişir’in, Deniz Mahsullü Pesto Soslu Linguine, Tereyağlı Jumbo Karides, Deniz Mahsullü Domates Soslu Penne ve Balık Kavurma olmak üzere dört çeşidi bulunuyor.

-18 derecede dondurulmuş halde sunulan ürünler, hiçbir ön hazırlık gerektirmiyor. Buzluktan direkt olarak tavaya konuluyor. Sadece 8 dakika pişirildikten sonra afiyetle yemeye hazır oluyor. Kolay Pişir çeşitleri; Migros Sanal Market, Getir, Yemeksepeti Banabi, Carrefour ve Macro Center’da satışa sunuluyor.

Somer Şef’li yeni Dardanel Kolay Pişir reklam filmi; televizyonda ve dijital ortamda izleyiciyle buluşuyor. Şef Somer Sivrioğlu’nun Dardanel ürünleriyle hazırladığı tüm zengin tarif seçenekleri ise Dardanel.com.tr adresinde lezzet severlerle buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL