• Geri dön

  • 687 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 10 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel, deniz mahsullerini seven ancak pişirmeye vakti olmayanlara 8 dakikada hazırlanabilen Kolay Pişir serisini sunuyor. 8 dakikada hazırlanabilmesiyle sofralara pratik bir alternatif getiren Kolay Pişir, dört enfes seçeneğiyle iş ve sosyal yaşamın hızlı temposunda lezzetten taviz vermek istemeyenleri de memnun ediyor.

Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsunuz, deniz ürünleri ve balık yemeyi seviyorsunuz ancak pişirmeye vakit bulamıyor musunuz? Türkiye’nin 1 numaralı tercihi Dardanel, Kolay Pişir serisi ile 8 dakika içinde enfes deniz ürünlerini tabağınıza getiriyor. Kolay Pişir’in Deniz Mahsullü Pesto Soslu Linguine, Tereyağlı Jumbo Karides, Deniz Mahsullü Domates Soslu Penne ve Balık Kavurma olmak üzere dört çeşidi bulunuyor.

Dardanel uzmanlığıyla sunulan Kolay Pişir ürünleri, farklı damak tatlarına hitap ediyor. Balık Kavurma; baharatlarla harmanlanmış balık fileto, yeşil-kırmızı biber ve zeytinyağlı sos içeriyor. Deniz Mahsullü Pesto Soslu Linguine çeşidinde; karides, kalamar, linguine makarna ve pesto sos bulunuyor. Deniz Mahsullü Domates Soslu Penne ise karides, kalamar, penne ve nefis domates sosunu birleştiriyor. Tereyağlı Jumbo Karides de tereyağlı ve sarımsaklı sosuyla öne çıkıyor.

HİÇBİR ÖN HAZIRLIK GEREKTİRMİYOR

-18 derecede dondurulmuş halde sunulan ürünler, hiçbir ön hazırlık gerektirmiyor. Buzluktan direkt olarak tavaya konuluyor. Sadece 8 dakika pişirildikten sonra afiyetle yemeye hazır oluyor. Deniz mahsullerini nasıl tüketeceğini bilmeyen veya hızlı ve pratik bir yol arayanların favorisi olan Kolay Pişir çeşitleri; Migros Sanal Market, Getir, Yemeksepeti Banabi, Carrefour ve Macro Center’dan satın alınabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL