• Geri dön

  • 237 Görüntülenme

  • 22 Haber

  • 10 İşletme görüntülenme


Seçkin zevklere ve gurme damak tadına sahip lezzet severlere Dardanel’den çok özel bir ürün; Ton Bonfile. Ton balığının en özel yerinden hazırlanan ve içeriğinde soğuk sıkım zeytinyağı kullanılan Dardanel Ton Bonfile, Türkiye’de bir ilk olarak cam kavanozda tüketiciye sunuluyor.

Farklı tüketim ihtiyaçlarına, damak tatlarına ve pratik kullanıma uygun ürünler geliştiren Dardanel, tüketicilerini Dardanel Ton Bonfile ile buluşturdu. Cam kavanozda sunulan Dardanel Ton Bonfile’nin içerisinde sadece fileto şeklinde ton balığının en özel yeri, deniz tuzu ve soğuk sıkım zeytinyağı yer alıyor.

Raflarda yerini alan ve 185 gramlık cam kavanoz içerisinde sunulan Dardanel Ton Bonfile, bu ambalajıyla kendi kategorisinde Türkiye’yi de bir ilkle tanıştırıyor. Özenle hazırlanan içeriği ile Dardanel Ton Bonfile sofraları bir üst seviyeye taşıyacak lezzetiyle oldukça iddialı. Salatalara eklenerek ya da makarna ve pizza ile bir araya getirilerek elde edilen orijinal ve lezzetli tariflerin vazgeçilmezi olmaya aday Dardanel Ton Bonfile, lezzetli bir eşlikçi olacak.

Bu özel gurme lezzeti, kapağını açar açmaz sade tüketmek ya da hızlıca hazırlanabilen pratik salataların ana malzemesi olarak da kullanmak mümkün. Dardanel, herkesi bu yepyeni ürünüyle tanışmaya bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL