• Geri dön

  • 630 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 82 İşletme görüntülenme


Yeni evleneceklere modern ve sofistike bir ev için ip uçları
Evin formunu göz ardı etmeyin
Renklerin ahenginden yararlanın
Minimalist olun

Evlilik hazırlığının her aşaması keyiflidir. Çiftler kendilerine ait yeni dünyalarının her bir parçasını büyük bir özenle tasarlamak ister. Nefes alabilecekleri alanlar yaratmanın ötesinde minik dokunuşlarla yaşam alanlarını farklılaştırmak ise çiftlerin dekorasyona olan bakış açısına bağlı. Bu noktada modern, dinamik ve sıradanlıktan uzak bir eve sahip olmak sanıldığı kadar zor değil. Sadece mobilya seçimi ve dekorasyonunda temel birtakım noktalara dikkat etmek gerekiyor. Kilim Mobilya tasarım ekibi çiftleri bu noktada uyarıyor; dekorasyonda öncelikle evin formunu göz önünde bulundurun.

Yeni bir hayata “merhaba” diyecek çiftler, kendilerine ait yeni dünyalarının her bir parçasını büyük bir özenle tasarlamak ister. Ancak süreç özellikle ev dekorasyonuna geldiğinde biraz stresli olmaya başlayabiliyor. Bu stresle başa çıkmak için sadece mobilya seçimi ve dekorasyonunda temel birtakım noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bu noktada devreye giren Kilim Mobilya’nın tasarım ekibi, dekorasyonda öncelikle dikkat edilmesi gereken noktanın evin formu olduğunun altını çiziyor. Odaların büyüklüğü ve şekline uygun dekorasyon stili yarattıktan sonra ikici aşama ise mobilya seçimi…

Mobilya seçinde kritik konu odanızın şekli…

Kilim Mobilya’nın tasarım ekibi, koltuk takımı ya da köşe takımı seçerken görünüşün yanı sıra kaç farklı biçim ve formda kullanılabileceğine, kumaş cinsine, uzun ömürlü ve rahat olmasına dikkat edilmesi konusunda çiftleri uyarıyor. Bir diğer önemli konunun renk uyumu olduğunun altını çizen ekip, duvar, perde ve odadaki objeler arasındaki renk uyumunun ahenkli olması gerektiğini söylüyor.

Zıt renklere yaşam alanlarında yer açın…

Günümüzde yaşam alanlarının tek bir renk ile dekore edilmediği belirten Kilim Mobilya’nın tasarım ekibi, zıt renklerin oluşturduğu ahengin yaşam alanlarına yeni bir bakış açısı kattığına inanıyor. Pastel tonların cazibesini ritmi bozan tek blok parçalarla hareketlendirebilirsiniz. Yatak odası seçerken ise romantik ancak sofistike bir görüntüden uzaklaşılmaması gerektiğini savunan Kilim Mobilya’nın tasarım ekibi, antrasit gri ve ahşabın muhteşem uyumunun bu bakış açını yatak odalarına yansıtabileceğini söyledi.

Kilim Mobilya yaşam alanlarını sıradanlıktan kurtarıyor…
Yeni nesil gençlerin beğenilerini göz önüne alarak tasarımlara imza atan Kilim, geleneksel çizgileri modern bakış açısıyla yeniden yorumladığı takımlarıyla çiftlerin beğenisini kazanıyor. Fonksiyonel özellikleriyle her eve uygun olan Artdeko Koltuk Takımı, yeni evlenecekler için iyi bir seçim olarak yaşam alanlarını süslüyor. Estetik ve rahatlığı ön plana çıkartan Artdeko Koltuk Takımı, çiftlerin özgün bir yaşam alanı oluşturmasına yardımcı oluyor.

Vitali Köşe Takımı ise rahatlık, ergonomi, fonksiyonellik, şıklık ve tasarımı bir üründe sunuyor. Yaşam alanlarındaki köşelere tarz ve renk katmak için tasarlanan Vitali Köşe Takımı, hareketli boyun desteği, motorlu açılabilir yatak fonksiyonu gibi benzersiz özellikleriyle rahatlık ve ergonomisiyle kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Zengin renk alternatifi, dekoratif kırlentleri ve yüksek ayak yapısı ile Vitali, yeni evleneceklerin yaşam alanlarını sıradanlıktan kurtarıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL