• Geri dön

  • 1.137 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 87 İşletme görüntülenme


Hanzade Yatak Odası

Huzur veren pastel tonlarını tasarımdaki ayrıntılarıyla birleştiren Hanzade Yatak Odası ile Kilim Mobilya, yatak odalarında romantizm rüzgarı estirmek isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Fonksiyonelliği tasarımındaki zarafetle birleştiren Hanzade Yatak Odası, kullanışlı depolama alanlarıyla da yatak odasının her zaman derli toplu görünmesini sağlıyor. 

Kilim Mobilya, Hanzade Yatak Odası ile çiftler için romantik, zamansız ve fonksiyonel yaşam alanı oluşturuyor. Yalın ve şık tasarımın huzur veren pastel tonlarla birleştiği Hanzade Yatak Odası, bütün ihtiyaçlar düşünülerek oluşturulan depolama alanlarıyla da odanın her zaman romantik ve derli toplu görünmesini sağlıyor.

Dolaplarda tercih edilen cam kapak uygulamasını kendine özgü kulplarıyla tamamlayarak özgün ve etkiliyi bir tasarımı yatak odaklarına kodlayan Hanzade Yatak Odası, göz alıcı tasarımıyla şık ve dingin bir atmosfer yaratıyor.

Sürgülü dolap, şifonyer, şifonyer ayna, komodin seçeneklerini pastal tonlarıyla birleştiren Hanzade Yatak Odası, her yeni güne daha mutlu uyanmanızı sağlıyor. Estetik detaylarıyla yatak odanızda ferahlık veren bir atmosfer yaratan Hanzade Yatak Odası, çarpıcı detaylarını estetik formalarla birleştiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL