• Geri dön

  • 483 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 83 İşletme görüntülenme


14 Ekim Dünya Standartlar Günü’nde Kilim uyarıyor; sağlığınız için standartları uygulayan markaları tercih edin 
Artan küreselleşme ve rekabetle birlikte, üretim altyapısını oluşturan standartların önemi de arttı. Üretimde standardizasyonu yakalayan markalar ise günü artıda bitiriyor. Türkiye’nin önemli aynı zamanda da ikinci büyük mobilya ihracatçısı olan Kilim Mobilya, TSE ve tanımlanmış standartlarla iş süreçleri yönetiyor. Kilim Mobilya, yönetim sistemi belgesinin yanı sıra 20 adet TSE ürün belgesine sahip. Ayrıca mobilyalarında sağlığa zararlı kimyasalların olmadığını gösteren E0 Formaldehit Emisyon Belgesi almış ilk ve tek marka. 

Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (European Foundation for Quality Management) tarafından geliştirilen ve EFQM Mükemmellik Modeli ile tüm iş süreçlerini yürüten Kilim Mobilya, 14 Ekim Dünya Standartlar Günü öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Marka, güvenli alışveriş için standartlara uygun markaların tercih edilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Kayseri’de 4 üretim merkezi bulunan, Türkiye’de 170, yurt dışında ise 31 mağazası ile hizmet veren Kilim Mobilya, 44 ülkeye ise ihracat yapıyor. Aynı zamanda Türkiye’nin ikinci büyük mobilya ihracatçısı durumunda bulunan Kilim Mobilya, başarısını iş modeline ve standartlara uygun çalışma ve üretim biçimine borçlu. Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, yönetim sistemi belgelerinin yanı sıra 20 tane de TSE ürün yönetim sistemi belgesine sahip olduklarını söyledi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL