• Geri dön

  • 964 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 250 İşletme görüntülenme


Türkiye İş Bankası’nın e-ticaret platformu olarak sektöre güçlü bir giriş yapan Pazarama, e-ticaret sektöründeki yeniliklerine yenilik katıyor ve “Süper Çekiliş” fırsatlarıyla alışveriş severleri birbirinden değerli hediyelerle buluşturuyor. Millî Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişlere Pazarama kanalıyla bilet alınabilirken, küçük ev aletlerinden son model otomobillere kadar onlarca hediyeyi kazanma fırsatı da elde ediliyor.

Türkiye İş Bankası iştiraki Pazarama, e-ticaret sektöründeki inovasyonlarına devam ediyor. Pazarama, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle hayata geçirdiği ve tüketicilerin heyecanla beklediği “Süper Çekiliş” ile alışveriş severlere yüzlerce hediye kazanma şansı tanıyor. Küçük ev aletlerinden oyun konsollarına, son model otomobillerden akıllı telefonlara kadar yüzlerce hediyeye sahip olabileceğiniz Süper Çekiliş’e Pazarama ve Maximum Mobil uygulamalarından veya pazarama.com’dan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Pazaramalılar, biriktirdikleri Pazarama puanlarını Süper Çekiliş’te kullanıp şanslarını arttırırken, aynı zamanda Pazarama’nın avantajlı dünyasının keyfini doya doya çıkarabiliyor. Pazarama puanlarıyla ödeme dışında, “Süper Çekiliş” butonuna tıklayarak banka ve kredi kartlarıyla çekiliş bileti de satın alabiliyorlar. Aynı menü altındaki ‘’Biletlerim” sekmesinden başarıyla satın aldıkları biletleri görüntülerken “Çekilişler” sekmesiyle de T.C. Millî Piyango İdaresinin düzenlediği tüm çekilişlerine ve koşullarına ulaşabiliyorlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL