• Geri dön

  • 496 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 250 İşletme görüntülenme


E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi platformu Pazarama, ilk kez gerçekleştirdiği ve yıl boyunca, her ay belirli haftalarda farklı kategorilerde devam edecek olan “Dev Fırsat Günleri” kampanyasının ilkini başlattı. 10-12 Ocak tarihlerinde ilk kez gerçekleşen kampanya kapsamında, elektronikten kozmetiğe, modadan teknolojiye kadar binlerce üründe avantajlar müşterileri bekliyor.

Pazarama, e-ticaret sektöründeki hızlı yükselişine devam ediyor. Süper Kazan’dan Pazarama Cüzdan’a kadar onlarca avantajı alışveriş severlere sunan Pazarama, bu ay 10-12 Ocak tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirdiği “Dev Fırsat Günleri” kampanyası ile yıl boyunca her ay belirli haftalarda farklı kategorilerde müşterilerinin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için birçok ayrıcalık sunacak. Pazarama’da her ay yeni fırsatlarla yıl boyunca devam edecek bir alışveriş şöleni için, Pazarama web sayfası veya mobil uygulamasından indirim ve avantajlar takip edilebilecek. İhtiyaçlarını uygun ödeme koşullarıyla almak isteyenler için birçok kampanya sunan Pazarama Dev Fırsat Günleri’nde; kupon kampanyaları, ilk alışverişe özel fırsatlar, çok al az öde kampanyaları, Süper Saatlerde indirimler, Maximum Kart ile yapılan alışverişlerde puan kazanma, taksit imkânı gibi birçok kampanya bulunuyor.

Ocak ayı boyunca, Maximum Kart sahiplerine özel birçok avantajı da müşterileri ile buluşturan Pazarama, Maximum Kart’a özel peşin fiyatına 6 taksit, Maximum Kart ile “5.000 TL üzeri ilk taksitli alışverişte kazanacakları 500 TL indirim” ve “2.000 TL ve üzeri işlemlerde geçerli 100 TL MaxiPuan, toplamda 500 TL MaxiPuan hediye” kampanyaları ile alışveriş severleri bekliyor.

Cüzdan, market alışverişi, otel-uçak rezervasyonu, araç kiralama gibi hayatın her anında kullanılabilecek servisler sunan ve yaptığı kampanyalar ile müşterilerine hesaplı alışveriş imkanı sağlayan Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama uygulamasından, Pazarama.com’dan ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

SanaBanaPazarama DevFırsatGünleri AlışverişinSüperi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL